Videoslot Lost Island

Az online nyerőgépek előnyei

 

Hatalmas nyerőgép jackpotok

Az online nyerőgépnek sokkal több előnye van az élő játékkal szemben, mint hinné.

 

Sok játékos álma vált már valóra az online nyerőgépek jackpotjainak megnyerésével. A jackpotok rendszerint elérik a milliós összeget.

Olvasson tovább »   Olvasson tovább »

Menü

Ajánlott kaszinók

1. EUcasino
2. Unibet
3. William Hill

Online nyerőgépek 

Más oldalak

Videoslot Lost Island

A Net Entertainment Lost Island nevű online nyerőgépében egy elfeledett szigetet fedezhettünk fel, és kellemesen csalódtunk benne. A videónk bemutatja, hogyan pörgethet ki egyszerűen nagyszerű nyereményeket. Láthatja, hogy ha 3 szimbólumot szerez egy misztikus törzs történelem előtti számológépéből, akkor bónusz játékot kap.

Szerezzen 10 ajándék pörgetést és lépjen be a lótusz virágokkal borított rétre, ahol akár 25000 érmét nyerhet. Az ajándék pörgetésnél egy Wild szimbólum jelenik meg a harmadik kerék közepén, ami a Lost Island nyerőgépen játszott teljes bónusz játék időtartama alatt ott marad.

A Lost Island videó nyerőgép egyedi Wild szimbólumokat tartalmaz, melyek természetesen minden más szimbólumot helyettesítenek, azonban egy különleges tulajdonsággal is bírnak. A végső nyeremény minden Wild szimbólumnak köszönhetően bizonyos szorzóval többszörözésre kerül. Ha például 5 Wild szimbólumot szerez, a nyeremény ötszörös lesz.

A Lost Island videó nyerőgép 5 kerékkel, 20 nyerő sorral, Wild szimbólumokkal, szorzókkal és ajándék pörgetésekkel várja a játékosokat.

Játssz nyerőgépeken az online kaszinóban »»