Videoslot Sea of Tranquility

Az online nyerőgépek előnyei

 

Hatalmas nyerőgép jackpotok

Az online nyerőgépnek sokkal több előnye van az élő játékkal szemben, mint hinné.

 

Sok játékos álma vált már valóra az online nyerőgépek jackpotjainak megnyerésével. A jackpotok rendszerint elérik a milliós összeget.

Olvasson tovább »   Olvasson tovább »

Menü

Ajánlott kaszinók

1. EUcasino
2. Unibet
3. William Hill

Online nyerőgépek 

Más oldalak

Videoslot Sea of Tranquility

Az új online nyerőgép, a WMS vállalat Sea of Tranquility nevű játéka egyedi „Close enough” bónusz játékkal és speciális, növekvő Wild szimbólumokkal rendelkezik. A játék magas megtérülési arányú és sokban különbözik a többi online nyerőgéptől.

Ha 2 vagy több bónusz szimbólumot pörget, ingyen pörgetést kap az első keréken és további kerekeken. Két egymást követő bónusz szimbólummal 7 ingyen pörgetést kap. Ha 3 Hold bónusz szimbóluma van, 10 ingyen pörgetést, 4 szimbólumért 20 ingyen pörgetést, míg 5 szimbólumért 50 ingyen pörgetést kap.

Mivel a Sea of Tranquility nyerőgépen 40 nyerő sor van és a szimbólumok gyakran ismétlődnek minden keréken, hatalmas nyereményekre tehet szert. A videóból megtudhatja, hogy az éjszakai tengeren való hajókázás hogyan változhat fantasztikus élménnyé, hiszen a nyeremények és az ingyen pörgetések folyamatosan emelkednek a bónusz játékkal.

Játsszon a Sea of Tranquility nyerőgéppel a kaszinóban »»