Korlátozott felelősségvállalás

Korlátozott felelősségvállalás

Ez az információs portál (Nyerőgépek Online) nyilvánosan elérhető információkkal szolgál az online fogadások, kaszinójátékok témakörében és a póker játékmenetéről, továbbá néhány közkedvelt fogadóiroda és online kaszinó feltételeiről. Az oldal nem nyújt semmilyen közvetlen fogadási, vagy kaszinójáték játszási lehetőséget. Az oldal nem onnline fogadóiroda, és nem üzemeltet online kaszinót.

Az oldal csak a partnerei által közölt, az interneten nyilvánosan hozzáférhető információkat közvetíti, így nem nyújt semmilyen garanciát a tartalomért, az időszerűségért, pontosságért és az esetlegesen előforduló hibákért.

A portál üzemeltetője nem vállal felősséget az esetleges veszteségekért, amelyeket ön fogadás közben vagy valamelyik, az oldalon hirdetett onlini kaszinóban elszenvedett. Az útmutatók és a játékstratégiák nem garantálják, hogy online kaszinójátékkal nyereségre fog szert tenni, alkalmazásuk saját felelősségre történik. Amennyiben meg van győződve arról, hogy a fogadással vagy az online kaszinóban történő játékkal nyereségre tud szert tenni, látogassa meg a felelősségteljes játék rovatot, és ellenőrizze le a fogadás- vagy hazárdjáték-függőségének mértékét!

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik