Book of Secrets

Book of Secrets


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal SYNOT Games
Játék típusa Video játékgép a Book of Ra játék motívumára
Képarány 16:9
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 10 nyerővonal
Nyerési esély (RTP) 96,05 %
Minimum tét 0,20€
Maximum tét 100,00 €
Maximum win 500x
A játék egyéb jellemzői egyesített Wild és Scatter szimbólumok, gamble funkció, szabad forgatások, speciális terjedő szimbólum

A játékgépeknek is megvan a maguk legendája. Ha megkérdeznéd magad körül a játékosokat, milyen játékgépeket sorolnának a legenda kategóriába, biztosan nem hiányozna a listáról a Book of Ra játékgép Ez a mára már klasszikusnak számító remekmű még sok évvel a megjelenése után is az egyik legjobbnak számít, amivel a nyerőgépek világában találkozhatsz.

Nem csoda, hogy más fejlesztők is megpróbálnak hasonló játékokat készíteni, és a lehető legtöbbet kihozni a népszerűségéből. Az egyik ilyen játékot fogjuk nektek most bemutatni az ismertetőnkben. A játékot a SYNOT Games mesterei készítették, és a neve Book of Secrets.

Ha ez csak a Book of Ra játék koppintása lenne, csak a fejünket foghatnánk. Azonban a SYNOT Games-es fiúk tudják a dolgukat. Bár a grafika és a téma hasonló, a játékmechanizmus eltérő, és a főszerepben egy hölgy van. Mégpedig milyen. Ivy, a gyönyörű régész, akit a játékosnak öröm nézni. Szóval van mire figyelni...

Egy szexi hölgy a kalandok útján

A Book of Secrets alapvetően egy 5 tárcsás, három soros játékgép 10 fix nyerővonallal. Úgy, ahogy a klasszikus játékgépek esetében, itt is az a célod, hogy a tárcsákon egyforma szimbólumok nyerő kombinációját pörgesd ki. Több nyerő kombináció esetén ugyanazon a nyerővonalon csak az a nyerő kombináció érvényes, amelyik a legmagasabb nyereményt adja. Több nyerő kombináció esetén a különböző nyerővonalban a nyeremények értékei összeadódnak.

A speciális Gamble funkció használatával minden nyeremény után lehetséges azt megduplázni. Itt szokásosan el kell dönteni, hogy milyen színű a kártya. Ha eltalálod a kártya színét, a nyeremény duplája íródik jóvá az egyenlegedre. Ha nem találod el a színt, a teljes nyereményt elveszíted. Rátalálhatsz azonban a joker kártyára is. Ebben az esetben úgy íródik jóvá a nyeremény, mintha eltaláltad volna a kártya színét.

Egyesített Wild és Scatter szimbólumok

A Book of Secrets játékgép érdekessége az egyesített Wild és Scatter szimbólumok. Általában ezek a szimbólumok külön léteznek. Ebben a játékban azonban csak egy szimbólum van, ami egyúttal a joker funkcióját is betölti, és a nem teljes nyerő kombinációkban helyettesíti a hiányzó szimbólumokat, valamint bónusszal is szolgál.

Ha a szimbólum 3-szor, vagy többször jelenik meg a képernyőn, 10 szabad forgatást kapsz. Ezzel összefügg még egy további speciális funkció is. A free spin elindítása után ugyanis először a játékgép kiválaszt egy általános szimbólumot, amely ezután speciális terjedő szimbólumnak számít. Ha ez a szimbólum ezt követően legalább két tárcsán megjelenik, akkor szétterjed az egész tárcsára, és további nyerő kombinációkat hozhat létre. A játékgép a szétterjedés után rögtön kiértékeli a speciális szimbólumok nyerő kombinációit az aktív nyerővonalon lévő szimbólumok száma alapján, függetlenül attól, hogy a szimbólumok egymás mellett helyezkednek-e el, vagy balról az első tárcsán kezdődnek. A jó hír az, hogy a szabad játékok során újabb free spineket forgathatsz ki.

Próbáld ki a Book of Secrets játékot először ingyenesen

Pozitívan értékeljük a játékot. A SYNOT Games újdonsága felülmúlta az elvárásainkat. És még ha a főszereplő hölgynek köszönhetően néha be is hunytuk a szemünket egy-egy tökéletlenség felett, biztosan jól fogsz vele szórakozni. A Book of Secrets játékgéppel ingyen is játszhatsz, és könnyen kiderítheted, hogy téged is olyan könnyen elcsábít-e majd a fiatal hölgy, mint minket. Ha igen, utána mindenképpen próbálj meg a pénzeden is megpörgetni valamit. Drukkolunk neked.

A(z) SYNOT Games kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:

EnergyCasino Belépési bónusz: 70000 HUF Játsszon és nyerjen

Sivatag-témájú nyerőgépek

A(z) SYNOT Games egyéb nyerőgépei