Cat Queen

Cat Queen


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Videojáték
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 40 tétvonal
Visszatérítés a játékosnak 93.6 %
Minimum tét 0,01 €
Maximum tét 20 €
Játék jellemzői Ingyen pörgetések, helyettesítő Wild szimbólum, scatter szimbólum, szorzó Wild, kockáztatás

Egyre több és több olyan nyerőgép jelenik meg, amelyek az ősi Egyiptom világát idézik fel éppen ezért szinte lehetetlen közöttük olyat találni amely eredeti és a maga módján egyedülálló. Mindazonáltal a Playtech játék szolgáltató, az egyik legerősebb vállalat a piacon, úgy döntött, hogy ezt a témát használja fel Cat Queen nyerőgépéhez, melyben megismerhetjük az egyiptomi isteneket fáraókat és királynőket.

Egy igazi szépség

A Playtech nem szokott garasoskodni amikor egy nyerőgép termelési költségeiről van szó. Ez jól látható a Cat Queen játék esetében is, amely lenyűgöző vizuális élményt nyújt. Bár a grafika nem annyira kidolgozott, mint a Playtech Marvel Univers által engedélyezett nyerőgépeinél, mégis nyugodtan állíthatjuk, hogy átlagon felüli más, az ókori Egyiptomot idéző játékokkal szemben. A hang hatások is kiválóak és azok akik ezen szempontokra helyezik a hangsúlyt minden bizonnyal több, mint kielégítőnek fogják találni ezt a nyerőgépet. A háttérzene kellemes, a nyereményeket kísérő hangeffektek pedig pozitív hangulatot teremtenek.

Egy játék alapfunkciókkal

Ez egy klasszikus, 5 tárcsás, 4 soros és 40 nyerővonalas játék. Mivel ez a nyerőgép teljes mértékben egy klasszikus játék elfelejthet minden modern funkciót vagy progresszív jackpot-ot. Ami a játék témáját illeti, amint azt már említettük, az ősi Egyiptom világát idézi fel. A szimbólumok Seth, Bastet és Hórusz Isteneket ábrázolják, valamint az élete keresztjét (Ankh), Hórusz szemét és a jól ismert szkarabeusz bogarat. A játék egy fontos szimbóluma a Fáraó, amely a legmagasabb nyereményeket rejti.

A klasszikus szimbólumok mellett, egy Wild szimbólumot is találhatunk, amely a Macska Királynőt ábrázolja és amely egy nyerővonalon helyettesíthet más szimbólumokat, a Scatter szimbólumot kivéve. A játék Scatter szimbóluma a Piramis, és ha sikerül kigyűjtenie egyszerre 3, 4 vagy 5 ilyet szimbólumot akkor ingyen pörgetéseket nyerhet (bónuszokkal együtt akár 30 ingyen pörgetést) valamint a szimbólumok függvényében pénzbeli bónuszban is részesülhet.

A játék egyik speciális funkciója a DUPLA, amely minden nyeremény után aktiválódik és ahol megduplázhatja nyereményeit. Mindössze annyit kell tennie, hogy olyan kártyát választ, amelynek az értéke nagyobb, mint az osztó kártyájának az értéke. Tehát az esély 50:50. Ennek a funkciónak a használatát csak fokozott óvatossággal ajánljuk.A fent említett funkciókon kívül, ez a játék nem igen kínál többet. Az egyetlen még említésre méltó dolog talál a Turbó funkció, amely nagyban felgyorsítja a játék menetét de nem érhető el minden országban.

A Cat Queen nyerőgép összefoglalója – egy klasszikus játék, amely csak az alapokat kínálja

Az összefoglaló eléggé kellemetlen lehet ennek a játéknak a számára. A Playtech Cat Queen nyerőgépe kellemes játékkörnyezetet teremt a kiváló hangeffekteknek köszönhetően azonban ezen felül nem kínál semmit. Ez a nyerőgép nagyon kevés bónuszfunkcióval rendelkezik. Mindazonáltal ha kedveli a klasszikus játékokat és a kellemes vizuális hatásokat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnia.

Sivatag-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei