Rocky

Rocky


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Videojáték
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3sor, 25 tétvonal
Nyerési arány 95.02 %
Minimum tét €0.01
Maximum tét €25
A játék más tulajdonságai wild kártya, ingyen pörgetések, bónusz játékok, fogadási funkció, jackpot

Ha a klasszikus „Eye of Tiger" slágertől nem leszel libabőrös és nem érzed tőle a késztetést, hogy egyből beugorj a boksz ringbe, végig küzdj 12 kemény menetet, majd életed szerelménél keresd a megnyugvást, akkor ez a cikk nem neked szól. Azonban, ha nyolcvanas és kilencvenes években nőttél fel, nehezen tudjuk elhinni, hogy a Philadelphiában élő, olasz származású ifjú sorsa hidegen hagyna, sőt egészen biztosak vagyunk benne, hogy egész karrierjét nyomon követted.

A Playtech nagyon jól tudja mire vágynak a játékosok és úgy gondolták, hogy Stallone leghíresebb alakítását (bocsi Rambó) egy nyerőgépben felhasználni biztos sikerhez vezet. Azonban a filmes engedélyekkel rendelkező nyerőgépeket mindig óvatosan kell kezelni, hiszen csak reménykedni tudunk abban, hogy a fejlesztők egyedi játékot alkotnak és nem csupán egy átlagos nyerőgépet megfűszerezve pár mozzanattal a filmből. Vajon sikerült ezt elérni ezzel a nyerőgéppel? Nos azt kell, hogy mondjuk, hogy igen, legalábbis részben.

Azonban ez nem igazán tiszta győzelem és néhány játékkör után az eredmény messze elmarad az elvárásoktól. A végső benyomásunk, mégis az, hogy a ROCKY igen kellemes játékélmény tud nyújtani. Ha összehasonlítjuk ezt a játékot egy másikkal, mondjuk a KONG nyerőgéppel, akkor ROCKY a biztos befutó.

Egy nyerőgép tökéletes retró stílussal

Kezdjük a bemutatónkat a ROCKY nyerőgép vizuális megjelenésével. A Playtech jól tudja, hogyan alkosson szép nyerőgépeket, a vizuális megjelenés szempontjából, egyes játékok esetében némi hiányosságot vélhetünk felfedezni. Szerencsére a ROCKY nem tartozik ebbe a csoportba. Bár a látvány nem szuper-modern, mégis tökéletesen illik a nyolcvanas évek nosztalgikus hangulatához. A szimbólumokat külön megvizsgálva, igen kevés pozitívumot tudnánk felsorolni, de a tervezők ennyit tudtak kihozni ebből a témából. Minden jól ismert karakter megjelenik a filmből, talán csak Mickey egér hiányzik.

Kellemes meglepetést okozott a tervezők azon ötlete, hogy a klasszikus 10, J, K és A szimbólumokat az R, O, C, K, Y szimbólumokkal helyettesítették. Egy érdekesség, hogy, ha sikerül ezt a kombinációt kigyűjteni egy körben, akkor extra nyereményekben részesülünk, amely az eredeti tét ötszörösével egyenértékű.

A játék zenei hiányosságai némileg megleptek minket. A Rocky téma jelen van a játékban, de csak az információs gombra kattintva hallhatjuk. Talán a Survivor sláger jobban le tudná kötni a játékosok figyelmét. De végül is ez nem olyan nagy hátrány, hiszen a többi hanghatás igen jól kapcsolódik a boksz világához. Be kell vallanunk, hogy kifejezetten szórakoztatónak találjuk, azt, hogy amikor megpörgetjük a tárcsákat hallhatjuk, ahogy Rocky a boksz-zsákon gyakorol.

A Rocky nyerőgép bónusz játékai megérnek egy próbát.

Térjünk át a bónusz játékokra. Még mielőtt megkérdeznéd, természetesen a nyerőgép rendelkezik bónuszjátékokkal. Már említettük a ROCKY jelet, de mi a helyzet a Wild és Scatter szimbólumokkal? A Wild szimbólum magát Rocky-t ábrázolja és mint mindig helyettesíthet más szimbólumokat, a Scatter szimbólumot, a Bónusz szimbólumot és ROCKY feliratot alkotó betűket kivéve. 5 Wild szimbólumot kigyűjtésévél megnyered Jackpot-ot.

A Scatter szimbólum a „Rocky, Italian Stallion” felirat. Ha sikerül 3, 4 vagy 5 ilyen szimbólumot kigyűjtened, máris 15, 20 vagy 25 ingyen pörgetésben részesülsz. Az ingyen pörgetéshez egy 2x nyereményszórószó is társul. Mi több, ha sikerül újabb 3 vagy több scatter szimbólumot kigyűjtened az ingyen pörgetések alatt, további 15 ingyen pörgetésben részesülsz.

Az utolsó és egyben legjobban kidolgozott speciális funkció a Bónusz. Ez akkor aktiválódik, ha a Bónusz szimbólum, amely a bokszkesztyűket ábrázolja, egyszerre jelenik meg az első és az ötödik tárcsákon. Amikor ez sikerült, egyből belépsz egy bokszmérkőzésbe. Először ki kell választanod egyet, Rocky, három legendás ellenfele közül: Apollo Creed, Ivan Drago vagy Clubber Lang. Ez után egy 12 menetes mérkőzést tekinthetsz meg, aminek a végeredményét sajnos nem befolyásolhatod. Függetlenül attól, hogy Rocky vagy az ellenfele nyeri a mérkőzést, te mindenképp nyersz. Ha Rocky kiütéssel nyer, a 12 menet vége előtt, akkor az összes többi megmaradt menet is megnyertnek számít.

Megéri a Rocky nyerőgépen játszani?

Mi a végső következtetésünk? Nos ez egy pontozásos győzelem. A Rocky egy kifejezetten szórakoztató nyerőgép, kellemes retró megjelenéssel, amely mindenképp megér egy próbát. Próbálja ki a Rocky nyerőgépet ingyen egyenesen az oldalunkon – regisztráció nélkül. Meglátja, milyen kellemes emlékeket idézhet fel gyermekkorából.

Filmes videó nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei