Playtech nyerőgép

Próbálja ki ingyen a(z) Playtech nyerőgépeit

A Playtech vállaltot 1999-ben alapították az észtországi Tartu városában és működésének közel két évtizede alatt sikerült, az egyik legnagyobb, online kaszinó szoftvereket gyártó cégé válnia.

Bár, működésének kezdetén, a Playtech nehézségekkel küszködött de megszilárdítva tőkéjét sikerült legyőznie az akadályokat. 2006-ban a cég tőzsdére került és részvényeit a Londoni Részvénytárságnál lehet megvásárolni. Egy 2016-ban végzet szakértői elemzés szerint, a cég jelenlegi értéke 3.6 billió dollár.

A Playtech által, kifejezetten online nyerőgépek számára gyártott szoftvereket, a világon a legjobbak közé sorolják, mivel számtalan lehetőséget kínálnak a különböző játékok egyedi beállításaira. Ezen felül a piacon található legbiztonságosabb szoftvereket gyártja. Napjainkban több száz online kaszinóban, a Világ bármely részén találkozhatunk Playtech alkalmazásokkal.

A Playtech több, mint 200 saját gyártmányú nyerőgéppel büszkélkedhet. Ezeknek sikere jelentős mértékben köszönhető a Marvel stúdióval kötött exkluzív megállapodásuknak, amely lehetővé tette, a Playtech számára, hogy nyerőgépeihez a Marvel képregények hőseit használja fel. Ez azt jelenti, hogy csak a Playtech játékaiban találkozhatunk az X-Man, a Fantasztikus Négyes vagy a Hihetetlen Hulk közkedvelt szereplőivel.

Jelenleg a vállat 13 fiókkal és körülbelül 5000 alkalmazottal rendelkezik. 2017 elején a Playtech megnyitotta a Világ legnagyobb ÉLŐ kaszinóját a lettországi, Riga városában. A kaszinó közel 8500 négyzetméteren terül el és ismét nehéz kihívás elé állítja legnagyobb ellenfelét , a Microgaming játékszolgáltatót.