Kong

Kong


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Videojáték
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 20 tétvonal
Visszatérítés a játékosnak 95,5 %
Minimum tét 0.01 €
Maximum tét 5 €
Játék jellemzői ingyen pörgetések, wild szimbólumok, automatikus játék, mini bónuszjátékok.

King Kong minden bizonnyal a filmtörténelem egyik legismertebb alakja. Mindenki ismeri a gigantikus főemlős történetét, akit elragadnak természetes élőhelyéről és New York városába szállítanak, ahol az Empire State Building csúcsán útóléri a tragikus vég.

Kong: The 8th Wonder Of The World

A Kong: The 8th Wonder Of The World nyerőgépet Peter Jackson 2005-ben megjelent filmje ihlette. A Playtech most sem okozott csalódást és megalkotott egy olyan online nyerőgépet, amelynek csodálatos hangulatát a film legfontosabb szereplói és a 20. század 30-as évei teremtik meg. Ebből adódóan kiemelt hangsúlyt fektettek a grafika aprólékos kidolgozására valamint a hanghatások kiváló minőségére.

Kiváló látvány

Amint azt már említettük ez egy klasszikus, 5 tárcsás és tétvonalas nyerőgép. A játék a dzsungelben kezdődik (a történetet egy jól kidolgozott filmelőadás mutatja be) és rögtön feltűnik a hanghatások látványos minősége. Ugyanúgy, mint a Playtech összes filmalapú nyerőgépénél, a Kong játékban is felhasználnak a filmből származó eredeti hangfelvételeket, ezzel is valósághű élményt és pozitív játékhangulatot teremtenek.

Többféle szimbólumot láthat a képernyőn. A standard szimbólumok között a 10, J, Q, K és A szerepel, míg a magasabb értékű szimbólumok a film főszereplőit ábrázolják. Itt említenénk meg, hogy az egyetlen negatívumot a vizuális hatásokkal kapcsolatban pont ezek a szimbólumok képviselik, ugyanis a színészek fotói igen pixelszerűek és nem illenek a játék máskülönben kiváló megjelenéséhez. Szerencsére ez tényleg csak egy apró hiba az amúgy hihetetlenül nagyszerű játékban. A játék Wild szimbóluma a dühös Kong, a Scatter szimbólum pedig a film logója.

Két játékmód

A Kong: The 8th Wonder Of The World nyerőgép valójában két játékból áll. A játék során az úgynevezett Dzsungel Móddal és a Nagyváros Móddal találkozhatunk. Mindkét játéknak megvannak a maga képei és némileg eltérő bónuszai, de a nyeremény táblázat azonos.

A Dzsungel Módban minden olyan pörgetést, amelyben megjelenik 3 vagy több Wild szimbólum a "Wild Jungle respins" funkció követ, amely 3 ingyen pörgetésben részesít a játékost. Az ingyen pörgetések alatt megjelenő Wild szimbólumok megragadnak a tárcsán és nem változtatják meg pozíciójukat amíg a bónuszjáték tart. Ha sikerül kigyűjtenie 3 vagy több Scatter szimbólumot a tárcsákon beléphet a Skull Island Bónuszjátékba. Ebben a funkcióban megjelenik a sziget térképe és önnek meg kell találni a három olyan szimbólumot, amely ugyanazt az állatot rejtik. Akkor is nyer ha megtalálja Kong szimbólumát.

Ha elérte a Skull Island bónuszjátékot, teljesítette a Dzsungel Módot és miután a mini játék véget ér átlép a Nagyváros Módba. Ez a játékmód az előzőtől eltérő grafikával rendelkezik így valójában egy új játékba lép be. A játék alapelvei változatlanok maradnak. 3 vagy több Wild szimbólum aktiválja a Wild Kong Respins funkciót. Ismét három ingyen pörgetésben részesül de a bónusznyeremények különbözőek.

Három vagy több scatter szimbólum egy másik mini játékot aktivál. Ezúttal Kong bőrébe bújhat és a felhőkarcoló csúcsáról el kell találnia legalább egyet a három támadó helikopter közül. Minden találatért pénznyeremény jár. Amint ez a mini játék véget ér ismét visszakerül a Dzsungel Módba.

A Kong: The 8th Wonder Of The World nyerőgép összefoglalója

A Playtech ismét megmutatta milyen kiválóan magas minőségű nyerőgépeket tud alkotni. Kong egy igazi sikertörténet. Bár a film megjelenése óta igen sok idő eltelt, a játék önmagában is érdekes és izgalmas maradt. Ha már megunta az olyan egyszerű nyerőgépeket, mint a Cat Queen és új izgalmakra vágyik, adjon egy esélyt a Kong nyerőgépnek. Biztosan nem fogja megbánni.

Filmes videó nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei