Football Rules

Football Rules


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Egy nyerőgép labdarúgás témával
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák Ez egy 5 tárcsás és 25 tétvonalas nyerőgép
Visszatérítés a játékosnak 97,1 %
Minimum tét 0,01 €
Maximum tét 250 €
Játék jellemzői Wild szimbólum, Minijátékok ingyen pörgetésekkel és nyereményszorzókkal

A labdarúgás egy globális jelenség, ezért nem meglepő, hogy ez az egyik legnépszerűbb téma a kaszinó játékosok körében is. Ennek ellenére, meglepő, hogy nincs túl sok, jó minőségű nyerőgép amely ezt a témát dolgozza fel. Ebből kiindulva, minden labdarúgás-témájú nyerőgépnek jó esélye van a sikerre. A Football Rules online nyerőgép sem kivétel ez alól, bár sikerében nem vagyunk teljesen biztosak.

A Football Rules a Playtech 2013-ban megjelent egyik online nyerőgépe. A játék labdarúgás témája mellett, az egyik vitathatatlan előnye az egyszerűségében rejlik. Ha kivételes grafikai elemeket, a bónuszjátékok széles választékát vagy speciális játékelemeket várnál, nos, akkor nagy csalódás fog érni. A Football Rules nyerőgépben ezek közül egyet sem találsz meg. Ebben az esetben a gyártó az abszolút egyszerűségre fogadott.

Egy egyszerű sport-témájú nyerőgép

Ez egy klasszikus, 5 tárcsás és 25 tétvonalas nyerőgép. Az elkötelezett foci rajongók örömére a fejlesztők amennyire lehetett, a labdarúgás elemeit ábrázoló szimbólumokat helyeztek el a játékban. Így a megszokott kártya vagy betű szimbólumok helyet, foci mezeket, a kapust, a játékvezetőt (aki igencsak hasonlít Pierluigi Collina bíróra) és természetesen foci labdát ábrázoló szimbólumokat találhatunk. Ezek az alap szimbólumok.

A speciális szimbólumok szintén a labdarúgással kapcsolatosak. A wild szimbólum egy foci rajongót, a scatter szimbólum egy stadiont, a bónusz szimbólum pedig egy játékost ábrázol, aki a kezében egy Világ Kupát tart. Sajnálatos módon a Wild és Scatter szimbólumok semmilyen bónuszjátékot nem aktiválnak. Ha nem lenne rajtuk a “wild” és a “scatter felirat”, könnyedén összetéveszthetnénk ezeket a többi szimbólummal.

A bónuszjátékok hiánya

Az egyetlen bónusz valójában az ingyen pörgetésekből áll, amelyeket egy speciális minijátékban használhatod fel. Ehhez azonban, először ki kell gyűjtened a Bónusz szimbólumot az első és az ötödik tárcsákon. Amint ez sikerült, átlépsz a minijátékban. Itt két feladatod van. Az első körben ki kell választanod egy labdát, amely meghatározza az ingyen pörgetéseid számát. A következő körben egy büntetőrúgást kell végrehajtanod. Hat irányból választhatsz és, amennyiben sikerül gólt rúgnod, egy szorzóban részesülsz, amely megnöveli az ingyen pörgetésekben elért nyereményeid értékét.

Következtetés – mielőtt valós pénzben játszanál. Próbáld ki a Football Rules nyerőgépet ingyen

A Football Rules nyerőgép az egyszerűségről és praktikusságról szól. Minden bizonnyal egy kellemes és pihentető játék a foci rajongók számára, de többi játékosnak nem kínál túl sok izgalmat. Azonban egy próbát mindenképp megér, ahhoz, hogy saját véleményt alkothass erről a játékról. Mint sok más ingyenes nyerőgépet, ezt is kipróbálhatod oldalunkon. Ki tudja, a lehet, hogy még te is foci rajongó leszel.

Sport-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei