Desert Treasure

Desert Treasure


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Videojáték
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 20 tétvonal
Visszatérítés a játékosnak 97 %
Minimum tét €0.01
Maximum tét €5
Játék jellemzői Ingyen pörgetések, helyettesítő Wild, scatter szimbólum, 3x Wild szorzó, kattints rá bónusz

Napjainkban már rengeteg, a sivatagot idéző nyerőgép létezik. Tehát a Desert Treasure nyerőgép igen nehéz helyzetben van, ha fel szeretné kelteni a játékosok figyelmét, mi pedig nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ez a játék sok mindent kínál. De jobb ha rögtön az elején kezdjük.

Ha lenyűgözte Arábiai Lawrence története, akkor a Desert Treasure nyerőgép valószínűleg felkelti majd az érdeklődését. Azonban be kell vallanunk, hogy számunkra kicsit túl sok „homok” van már a kaszinókban. Ezt a játékot a Playtech tervezte, akinek a saját portfóliója is több, mint elegendő, hasonló témájú játékot tartalmaz.

A régi idők nyerőgépe

A Desert Treasure egy öt tárcsás és 20 tétvonalas nyerőgép. Már jó néhány év eltelt a megjelenése óta és ez tükröződik vizuális megjelenésén is. Bár a grafika igen változatos, mégis látszik, hogy ez a nyerőgép már túl van a fénykorán és a hangeffektek is nagyon egyszerűek. Jóformán nincs is zene a játékban.

Rögtön a játék elején kiválaszthatjuk, hogy melyik sivatagi történet jelenjen meg. Az alacsony értékű szimbólumok az egyiptomi állatvilágot mutatják be, míg a magasabb értékű szimbólumok oázist, tevét vagy félszemű sivatagi kereskedőt ábrázolnak.

Hagyományos bónuszok

A standard szimbólumok mellett a játékban találhatunk néhány speciális szimbólumot is. A klasszikus wild bonus szimbólum egy király kobrát ábrázol. Ez a szimbólum helyettesíthet bármilyen más szimbólumot egy nyerővonalon (kivéve a scatter és a bónusz szimbólumokat). Ha egy nyerővonalon 2 vagy több ilyen szimbólum jelenik meg, akkor jelentős bónusznyereményben részesülhet.

A Scatter szimbólum egy fekete hajú hercegnőt ábrázol. A Scatter nyeremények megszorozódnak a teljes tét értékével és hozzáadódnak a nyerővonalon kialakult többi nyeremény értékéhez. Ha a tárcsákon egyszerre jelenik meg 3 vagy több scatter szimbólum, 10 ingyen pörgetés aktiválódik. A bónuszon felül, az ingyen pörgetések nyereményei megháromszorozódnak.

Továbbá meg kell említenünk, az úgynevezett Bonus szimbólumot, ami egy igazi különlegesség. Ez a szimbólum egy térképet ábrázol és ha sikerül 3 vagy 5 ilyen szimbólumot kigyűjtenie egy érvényes nyerővonalon, aktiválódik egy bónusz kör. Ebben egy sivatagi kereskedő jelenik meg, aki több kincset is felajánl és csak önön múlik, hogy melyiket választja.

A Desert Treasure nyerőgép kiértékelése

Nos, ennyi volt. Túl kevés? Túl sok? Szerintünk inkább az előbbi. Azonban ha gyors és egyszerű kikapcsolódásra vágyik ez a játék nem fog csalódást okozni. A Desert Treasure nyerőgépet azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a túl bonyolult nyerőgépeket, hanem a gyors és egyszerű játékokat kedvelik. És ha kedveli a sivatagi történeteket, ez a játék a legjobb választás. Viszont mi többiek valószínűleg inkább valami mást fogunk játszani.

Sivatag-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei