Khepri

Khepri


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Leander Games
Játék típusa Videojáték
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 243 tétsor
Visszatérítés a játékosnak 94,95 %
Minimum tét 0,30 €
Maximum tét 150 €
Játék jellemzői Ingyenes pörgetés, Wild helyettesítők, Scatter szimbólumok, Wild többszörözők

Az ősi Egyiptom már az ősidők óta elbűvölte az embereket. És amint azt a számos, Egyiptom témájú nyerőgép is bizonyítja, elbűvölte a játékosokat is. Ezt követően számos gyártó ebbe a korszakba helyezte a játékait. A Leander a trendnek megfelelően szintén fejest ugrott az ősidőkbe és elkészítette legújabb nyerőgépét, melynek neve: Khepri – The Eternal God.

Az igazat megvallva nem szabad sokat várni ettől a játéktól, különösen nem a grafika terén. A grafika egyszerű, noha nem rossz. Ha Ön nem rajong Egyiptomért, a piramisokért és a hieroglifákért, akkor ez a játék valószínűleg nem fogja Önt érdekelni.

Szerencsére a játék maga ennél sokkal jobb. A Khepri egy 5 tárcsás nyerőgép 243 lehetséges nyerő kombinációval. EZ megfelelő győzelmi lehetőségeket és speciális funkciókat jelent.

A játék fő érdekessége a „Vándorló Wild” szimbólum. Ezt a játékban az egyiptomiak szent bogara, a szkarabeusz jelképezi. A funkció akkor aktiválódik, ha a megállítást követően egy szkarabeusz jelenik meg a képernyőn. A Wild szimbólum a következő körben véletlenszerűen egy másik helyre helyeződik át és ingyenes pörgetéseket ad. Mindaddig ingyenesen pörgethet, amíg a szkarabeusz el nem száll a képernyőről.

Ami igazán jó dolog: ha a szkarabeusz két vagy több alkalommal ugyanazon a helyen jelenik meg, a nyereménye megtöbbszöröződik, Ez a szorzó az adott körben elért valamennyi nyereményre vonatkozik.

Ez nem olyan nagy szám, de olyan funkció, amivel nem találkozhatunk gyakran, így ez a gép határozottan szórakoztatni fogja Önt. Javasoljuk viszont, hogy kapcsolja ki a zenét, mivel a játék zenéje rendkívül monoton és idővel az idegeire meg

A Kheprit mindent egybevetve átlagos gépként értékeljük. A játék viszont kényelmes és nem kell szenvednie a fő funkciók megtanulásától.

Sivatag-témájú nyerőgépek

A(z) Leander Games egyéb nyerőgépei