Játékgépek a szoftver szerint

Ha új online játékgépet keresel, hogy szerencsét próbálhass, megannyi lehetőséged van a keresésre. Megannyi játékgépes témakör, trillió bónusz, lélegzetelállító kivitelezés található, de választhatsz pl. akár az alapján is, hogy ki készítette az adott játékot.

Ugyanis ma már az online játékgépeket nem anonim cégek készítik, akik névtelen gagyikat dobnak a piacra. Manapság már a játékok fejlesztése mögött igazán kidolgozott stratégia áll, és a legjobb online játékgépek játékainak szolgáltatói igazán megbecsültek, nem csak a szerencsejátékok piacán.

Az olyan cégeket, mint a Microgaming, NETENT, Novomatic vagy NYX manapság már szinte az összes kaszinó játékosa ismeri. Az egyes cégek megtalálták a saját stílusukat, aminek köszönhetően még egy laikus is könnyen megkülönbözteti őket a többi fejlesztőtől. Saját egyedi stílusa van pl. a Betsoft cég játékgépeinek, a cseh SYNOT Games-nek vagy a másik nagy vállalat alkotásainak, a Playtech-nek.

Az egyes cégek kézjegye egyszerűen azonnal felismerhető. Nincs ezért mit csodálkozni azon, hogy ha a játékosok egy céget kedvelnek meg és pont az ő játékaikat helyezik előtérbe. Neked is van ilyen kedvenced? Vagy csak kíváncsi vagy arra, milyen játékok is tartoznak az egyes cégekhez? A listánkban megtalálhatod a megannyi fejlesztőtől származó játékgépekre kiadott játékok áttekintését. Elég csak kiválasztani azt, ami téged érdekel.