Playson nyerőgép

Próbálja ki ingyen a(z) Playson nyerőgépeit

A Playson a vezető online játékgép és kaszinójáték fejlesztők egyike. A társaság 2012-ben alakult Máltán. Ma több európai piacon is jelen van, köztük Olaszországban, Spanyolországban, Svédországban, Fehéroroszországban, Ukrajnában, Oroszországban vagy Nagy Britanniában, de a telephelyeit folyamatosan bővíti. Az összesen 250 alkalmazottat foglalkoztató cég gondoskodik a játékosok felejthetetlen élményéről.

A Playson társaság legfőbb terméke az online játékgépek, de a szakmai tapasztalatait a videópóker játékgépeknél, az asztali játékoknál, például a Blackjacknél, vagy a rulettben is kamatoztatja.

Az elsődleges fejlesztési eszköze a HTML5 programozó nyelv, amelyet a számítógépen kívül a táblagépek és a mobil eszközök is értenek. Ennek köszönhetően a játékszoftver kellően rugalmas, lehetővé teszi a különféle platformokba történő integrációt.

A Playson online játékgépei több ezer játékos kedvenc játéka világszerte a rendkívüli minőségnek és a legkorszerűbb játékdizájnnak köszönhetően. Már a külalakjuk meggyőz arról, hogy a társaság nagy hangsúlyt fektet a minőségre. Szembetűnő az éles grafika és az innovatív funkciók.

A társaság a máig több mint 40 játékot vezetett be az online kaszinók piacára. A termékeik nemcsak kreatívak, hanem nagyon érdekes játékúak is. A legkiválóbban sikerült darabok a Claws vs. Paws, a Burlesque Queen, a Spellcraft vagy a Sevens & Fruits. Próbálja ki őket, hogy érezze, megtalálta-e a saját világát. Mi valóban jól szórakoztunk a Playson játékaival. A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően a játékokat a mobilján is kipróbálhatja.

A Playson rendszeren támogatja a különböző hálózati versenyeket és promóakciókat, amelyekbe a Playson játékait játszó játékosok a különböző országokból is bekapcsolódhatnak az online kaszinó révén. Figyelje oldalunkon az újdonságokat, mindenképp értesítjük a közelgő akciókról.

A(z) Playson kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:
EnergyCasino Belépési bónusz: 70000 HUF Játsszon és nyerjen