Red Tiger nyerőgép

Próbálja ki ingyen a(z) Red Tiger nyerőgépeit

Bár a Red Tiger vállalat csak 2014-ben alakult, a minőségnek és kidolgozott játékainak köszönhetően szó szerint fénysebességgel halad előre. Jelenleg a kaszinójátékok piacának legprogresszívebb beszállítói közé tartozik, és célja, hogy vezetővé váljon a szabályozott piacokon.

Bár a Red Tiger csak néhány éve alakult, alkalmazottainak magját olyan emberek alkotják, akik rendkívüli tapasztalattal rendelkeznek a kreatív képalkotás területén. A vállalat székhelye Máltán található, és a cég máris több nagy presztízsű engedéllyel rendelkezik: máltai, brit, gibraltári stb. A Red Tiger kezdetben elsősorban Nagy-Britanniában és Ázsiában építette elismertségét, mára azonban további piacokra is betört. Játékaikat megtaláljuk Spanyolországban, Olaszországban, Svájcban, Skandináviában, valamint Közép- és Kelet-Európában is.

A Red Tiger termékkínálatára tekintve egyértelmű, hogy a tigrisek legerősebb oldalát az online játékgépek alkotják. Bár a vállalat 90-nél is több játékot kínál, ezek között csak négy olyan van, amelyben nem kell tárcsákat pörgetni. Mindegyik automata modern megjelenésű, HTML5 alapon működik, és a gyönyörűséges grafika mellett kidolgozott bónuszfunkciókkal is kitűnik. Ami az eredetiséget illeti, a Red Tiger egyértelműen a nyerőgépes játékok piacának élvonalába tartozik.

A Red Tiger rendszereinek előnye elsősorban a progresszív jackpotrendszer, a Smart Spins bónuszkezelő alkalmazás, valamint a játékosok kényelmét növelő bajnokság funkció. Szintén nagyszerű újdonság a jackpotok Daily Drop hálózata, amely lehetővé teszi a Red Tiger játékaival összekapcsolódó szolgáltatók számára, hogy a teljes hálózatban hozzáférjenek a napi és óránkénti jackpotokhoz.

A Red Tiger automatáit számos elismert európai online kaszinó felvette kínálatába. Ezekben megtalálhatók a gyártó legsikerültebb alkotásai. A Pirates Plenty, a Flaming Fox, a Reel Heist, a Treasure Mine és további nyerőgépes játékok csak arra várnak, hogy megpörgesse tárcsáikat. A játékautomaták mellett az alkotók további kaszinójátékokkal, mint például a rulettel és a blackjackkel is eljátszottak.

A(z) Red Tiger kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:
EnergyCasino Belépési bónusz: 70000 HUF Játsszon és nyerjen