SYNOT Games nyerőgép

Próbálja ki ingyen a(z) SYNOT Games nyerőgépeit

A SYNOT egy meglehetősen jól megalapozott márka a szerencsejáték világában. Több mint 20 éve sikeresen működik a szerencsejáték-üzletben, és annak ellenér, hogy egy kis cseh cégként indult, ma már egy több mint 3000 alkalmazottal rendelkező, nemzetközi vállalattá nőtte ki magát.

A SYNOT Games a cég egyik legújabb részelege. Célja, hogy a Synost sikeresen megvesse lábát egy olyan arénában, ahol az olyan vállatok dominálják a terepet, mint a Playtech vagy a Microgaming, valamint, hogy olyan, kiváló minőségű játékokkal lássa a kaszinókat amelyek felvehetik a versenyt a legendás Book of Ra vagy Sizzling Hot nyerőgépekkel.

Figyelembe véve, hogy egy meglehetősen kicsi szolgáltatóról van szó, a játék kínálata igen kielégítő. Azonban jelenlegi portfóliójában csak nyerőgépek és rulett játékok találhatóak. Egy másik figyelemre méltó tényező az, hogy, hasonlóan a “nagyobb” szolgáltatókhoz, a SYNOT Games is saját névjeggyel rendelkezik, játékait pedig könnyen meglehet különböztetni más fejlesztők termékeitől.

Ez leginkább a játékok különleges grafikai tervezésének köszönhető. Különösen az új játékok, mint a Hot Africa vagy a The Wild Job esetében figyelhetjük meg a kiváló vizuális megjelenést. Minden Synot játék elérhető HD minőségben, így nem kell aggódnod, azon hogy képernyő homályos (amint azt sok, más szolgáltatónál tapasztalhattuk).

Minden SYNOT nyerőgép és rulett játék HTML5 technológiát használ, így nem csak a klasszikus számítógépes, hanem az Android és IOS szoftverekkel működő tábla gépekről és mobil telefonokról is elérhetőek.

A(z) SYNOT Games kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:
EnergyCasino Belépési bónusz: 70000 HUF Játsszon és nyerjen