Amusnet nyerőgép

Próbálja ki ingyen a(z) Amusnet nyerőgépeit

A bulgáriai székhelyű Euro Games Technology (EGT) vállalatot 2002-ben alapították. Annak ellenére, hogy igazán rövid ideje van a piacon, az egyik leggyorsabban fejlődő vállalatok közt tartjuk számon a szerencsejátékkal foglalkozó cégek között. A vállalat tevékenysége a különböző játékok fejlesztésére, termelésére és disztribúciójára összpontosít. Az EGT nagyon széles termékportfólióval rendelkezik. Videó játékgépekre, játékgépekre, jackpot rendszerekre, elektronikus rulettekre, black jack asztalokra és a játéktermek és kaszinók egyéb felszereléseire összpontosítanak. Termékeik kiemelkednek úgy minőségükben, megbízhatóságukban, mint kedvező árukban is.

Bulgáriából a környező államokban és a Balkánon, majd folyamatosan az egész világon elterjedtek. Ma már a világ több mint 80 országában ismerik őket, Európában, Ázsiában, Dél-Amerikában és Afrikában is. Több kiállításon is sikereket értek el.

Az EGT részét képezi az EGT Interactive vállalat is, amely összetett szoftvereket fejleszt az online játékvilág számára. Az EGT Interactive megannyi egyedi online játékgépet kínál, amelyekkel már ti is biztosan találkoztatok. Olyan játékok, mint pl. a 40 Super Hot, Burnning Hot, Shining Crown, vagy az Amazon´s Battle tartoznak a legkedveltebbek közé. Az online játékok kiemelkednek a nagyon vonzó RTP-jüknek (játékos-visszatérítés) köszönhetően.

Az EGT Interactive játékgépeire jellemző a retró dizájn. Ez azt jelenti, hogy játékaikban megtalálhatók a régi kedvencek - a lédús citrom szimbólumoktól a cseresznyéken, dinnyéken át egészen a szőlőig. Bekeversz néhány hetest, harangot és már meg is született egy igazán jó játék szép nyerési esélyekkel. Ne gondoljátok viszont, hogy a játékgépeik ódivatúak. Pont ellenkezőleg. A valódinak kinéző 3D animációk és a fantáziadús grafika azonnal megragadják a figyelmedet.

A grafikai kidolgozottság nem az egyetlen dolog, amely a játék szerelmesévé tesz. A játékosok a gyakori bónuszok miatt szeretik igazán az EGT Interactive-ot, amelyek ingyen forgatások formájában jelennek meg. Ezeket a játékgépeket mindenki imádni fogja, aki egy kis izgalmat, feszültséget és megszokott játékmenetet keres, mindamellett, hogy már játékosok tömegének hozott igazán szép pénznyereményeket. Szóval, melyiket is próbálod ki először?

A(z) Amusnet kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:
ZetCasino Belépési bónusz: 500 EUR Játsszon és nyerjen