Battle of the Gods

Battle of the Gods


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Egy videó nyerőgép a Görög mitológia témájával
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa és 25 tétvonal
Nyerési arány 94,04 %
Minimum tét €0,01
Maximum tét €1250
A játék más tulajdonságai a szimbólumok behelyettesítse joker-vel, ingyen pörgetések, bónusz játékok, szorzók, jackpot

A Görög mitológia talán nem a legnépszerűbb téma a történelem órákon. De el kell ismernünk, hogy az istenek közötti ellentétekről, árulásokról és háborúkról rengeteg nagyszerű történetet szól, amelyek sokféle képen újra fel lehet használni.

A Playtech pontosan ezt tette mikor megalkotta a Battle of Gods online nyerőgépét. A történet Zeuszról szól, aki apját, a Titánok Királyát megfosztja trónjától. Azt a nyerőgépet, amely bemutatja ezt az izgalmas történetet mindenképp megéri kipróbálni.

Pompás és lenyűgöző látvány

A játék vizuális megjelenése valóban lenyűgöző és élethűen adja vissza a Titánok és Istenek közötti, mindent elsöprő küzdelem hangulatát. A grafikai és a hanghatások kellemes sötét árnyalattal rendelkeznek, a szimbólumokon megjelenő karaktereket is ez a sötétség veszi körbe. Hamarosan egy olyan csatában találhatod magad, amely eldöntheti az ókori görög mennyország sorsát. Azonban a sötétebb árnyalatok bőséges használata miatt, néha nehezen tudjuk megkülönböztetni a szimbólumokat egymástól.

Mindent egybevéve a Battle of the Gods nyerőgép egyáltalán nem bonyolult, még akkor is ha első látásra annak tűnhet. Ez egy klasszikus 5 tárcsás és 25 tétvonalas nyerőgép, scatter és wild szimbólumokkal, valamint rengeteg ingyen pörgetéssel. Felkeltette a figyelmünket, az, hogy a játék nem tartalmaz egy betűszimbólumot sem. Ezek helyet csak az Istenek (kék színben) és a Titánokat (piros színben) szimbólumokat találunk.

Bónusz játékok és végtelen sok ingyen pörgetés a Battle of the Gods nyerőgépben

A Battle of Gods játékban, a Wild szimbólum helyettesíthet bármilyen más szimbólumot a scatter szimbólumon kívül. Ha sikerül kettő vagy több ilyen szimbólumot kigyűjtened a tárcsákon, akkor egy részesülsz, öt wild szimbólum pedig a jackpot nyereményt jelenti.

Nyereményeidet a speciális X-Funkció segítségével is megtöbbszörözheted. Ez csak akkor aktiválódik, ha az Isteneket ábrázoló kék szimbólumok 5 olyan pozícióban helyezkednek el a 2, 3 és 4 tárcsákon, amelyek összekötve egy „X” betűt alkotnak. Ebben az esetben máris a téted ötszöröse a nyeremény. Ez hozzáadódik, a többi nyerőkombináció és a scatter szimbólum nyereményeihez. Azonban ez a funkció csak az alapjátékban érvényes, az ingyen pörgetések alatt nem lehet aktiválni.

A scatter szimbólum egy ősi templomot ábrázol, segítségével pedig ingyen pörgetéseket nyerhetsz. Ehhez 3 vagy több scatter szimbólumot kell kigyűjtened. Ha ez sikerül, belépsz az úgynevezett „Istenek” játékmódba, ahol a tárcsákon csak az Isteneket ábrázoló szimbólum jelenek meg és végtelen számú ingyen pörgetésben részesülsz. Azonban a végtelen számú ingyen pörgetések véget érnek, ha a középső tárcsán egy „Extra Wild” szimbólum tűnik fel.

Amint ez megtörténik, tovább lépsz a következő, „Titán” módba, ahol további 8 ingyen pörgetést használhatsz fel. Ha sikerül ismét kigyűjtened egy „Extra Wild” szimbólumot a középső tárcsán, akkor visszalépsz az „Istenek” módba és újból végtelen számú ingyen pörgetésben részesülsz.

Próbáld ki a Battle of The Gods nyerőgépet ingyen

A Battle of the Gods online nyerőgép igen kellemes játékélményben részesít. A részletgazdagon kidolgozott grafikának köszönhetően teljesen elmerülhetsz az Istenek küzdelmében. Egy másik remek funkció, az, hogy hasonlóan a Playtech többi játékához, a Battle of the Gods nyerőgépet ingyen is kipróbálhatod.

Mitológia-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei