Merlin's Millions

Merlin's Millions


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal NYX
Játsszon a(z) Merlin's Millions nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

A Merlin's Millions egy vonzó 3D-s, 5 tárcsás, varázsló-témájú video-játékgép, amely 25 nyerő sorral rendelkezik. A klasszikus szimbólumok mellett, tartalmaz egy SuperBet funkciót is, amelyet más egyéb játékgépekben nem talál meg. Ennek a funkciónak köszönhetően, a WILD szimbólum megjelenésekor a játékos szabhatja meg a szorzó szintet, ezzel növelve a magas tételek nyerésének az esélyét. Játék közben, figyelembe tudják venni a képességeiket, és játékstílusukat, amellyel akár egy tízszeres szorzót is elérhetnek. Ennek köszönhetően, a játék alkalmas kezdőknek, és profiknak egyaránt. Az átlag kifizetési arány 95%.

Ha három labda szimbólumot nyer, akkor akár 5 ingyen pörgetést is nyerhet. Az ingyenes játékok alatt, Merlin (a varázsló) a tárcsa mellé áll, és a szimbólumokat jokerré változtatja.

Ha három bagoly szimbólum jelenik meg, bónusz játékot kapsz, ahol te választod ki a szimbólumokat, növelve a nyerés esélyét.

A(z) NYX kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:

Optibet Belépési bónusz: Játsszon és nyerjen

Mitológia-témájú nyerőgépek

A(z) NYX egyéb nyerőgépei

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom