Frankie Dettori’s Magic Seven

Frankie Dettori’s Magic Seven


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Videojáték
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 25 tét vonal
Visszatérítés a játékosnak 96 %
Minimum tét 0.01 €
Maximum tét 125 €
Játék jellemzői Ingyen pörgetések, wild szimbólumok, autómatikus játék, bónusz, kockáztatás, minijátékok

Mindig felüdülés számunkra egy olyan nyerőgépet találni amely egyedi témát mutat be, valami amit nem láthatunk már több száz másik játékban is. A lóversenyek világát kifejezetten kevés nyerőgép mutatja be, így a Playtech Frankie Dettori’s Magic Seven játéka könnyedén felkeltheti a játékosok érdeklődésest. Ez a játék akkor is élvezhető ha nem tudja, hogy Frankie Dettori egy híres zsoké volt és a lovakat is csak a szalámiban szereti. Egyáltalán nem számít, hiszen minden a nyereményekről szól.

Egy nyerőgép ami jobban is kinézhetne

Sajnálatos módon úgy tűnik, a Playtech hasonlóan vélekedett amikor ezt a játékot tervezte. Nem számít hányszor vizsgáljuk meg a mindig ugyanarra a következtetésre jutunk a játék megjelenésével kapcsolatban: jobb is lehetne. Nem állítjuk, hogy a ez a nyerőgép kifejezetten csúnya, de úgy tűnik, mintha sietve tervezték volna, kevés figyelmet fordítva a a végső eredmény összhangjára. A grafika kielégítő, de egyáltalán nem kifinomult; nem fordítottak figyelmet az apró részletek kidolgozására. A háttérzene unalmas és őszintén szólva nem is emlékszünk, hogy voltak hangeffekt is; de legalább nem idegesítő.

Természetesen hamar megfeledkezhetünk a megjelenés hiányosságairól, ha maga a játék jó és leköti a figyelmünket. Azonban hamar rájöttünk, hogy a Frankie Dettori nyerőgép nem nyújt túl sok mindent. Ha arra számít, hogy érdekes játék változatokat vagy izgalmas bónuszokat fog találni, valószínűleg csalódni fog. A játék ebből a szempontból is középszerű.

Bónuszjátékok a Frankie Dettori’s Magic Seven nyerőgépben

A nyerőgépben található bónuszjátékok csupán a standard elvárásnak felelnek meg. Wild és Scatter szimbólumok + egy Magic Seven Bonus funkció.

Kezdjük a Wild szimbólummal, amely helyettesíthet más szimbólumokat kivéve a bónusz szimbólumokat. Kicsit meglepődtünk, hogy a ez a szimbólum Frankie Dettori-t ábrázolja, ami nem is lenne baj, de ugyanaz a karakter megjelenik más, standard szimbólumon is. Mivel a két ábrázolás igen hasonló, sokszor a játékos nem is tudja eldönteni ha egy Wild vagy egy standard szimbólumot lát.

Szerencsére a Scatter szimbólummal más a helyzet. Mivel a játék logóját ábrázolja nehezen lehet összetéveszteni más szimbólummal. Amikor sikerül egyszerre három ilyen szimbólumot kigyűjtenie, aktiválódik a Free Games Race minijáték. Amint azt a neve is sugallja egy lóverseny futamon vehetünk részt. A cél, hogy a nyertes lóra fogadjunk. Miután kiválasztottuk azt a lovat amire fogadni szeretnénk egy rövid bejátszás jelenik meg a versenyről. A nyeremény attól függ, hogyan végződik a futam. Ha az a ló nyer amelyikre fogadott, akkor 35 ingyen pörgetésben részesül, ha a második helyen végez 15 ingyen pörgetést, ha pedig a harmadik helyen akkor 10 ingyen pörgetést nyer.

Az utolsó különleges funkció a Magic Seven Bónusz, amely akkor aktiválódik, ha az első és az ötödik tárcsán megjelenik a Bónusz szimbólum. Ekkor elindul egy minijáték és megjelenik a verseny pálya amely több részre van osztva. A játék célja, hogy megtalálja azokat a részeket, amelyek különböző nyereményeket rejtenek. Ha szerencsés és sikerül megtalálnia a nagy trófeát, akkor egy rövid videót tekinthet meg Dettori egyik nagy győzelméről valamint egy nyereményszorzóban is részesül.

Ha szeretne nagyobb nyereményeket elérni, felhasználhatja a kockáztatás funkciót is (a bónusz játék után aktiválódik); itt az a cél, hogy képernyőn megjelent kártyák közül eltalálja melyik a legnagyobb.

Próbálja ki a játékot ingyen

Játszani vagy nem játszani? Őszintén szólva ez egy nehéz kérdés. Azonban ha már ungyja a gyümölcs nyerőgépeket vagy a sivatagi témájú játékokat és egy kis frissességre vágyik, akkor ez a játék remek választás lehet. Próbálja ki a Frankie Dettori’s Magic Seven nyerőgépet ingyen, regisztráció nélkül – így könnyedén dönthet. Azonban ne várjon magas minőséget. Többször is említettük már és a végső következtetésünk is ugyanaz: ez a játék középszerű. Próbálja ki ingyen, talán elnyeri az ön tetszését.

Sport-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei