Gladiator

Gladiator


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Licencelt nyerőgép filmes motívummal
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 25 tét vonal
Nyerési arány 94 %
Minimum tét 0,01 €
Maximum tét 1250 €
A játék más tulajdonságai Ingyen Pörgetések, helyettesítő Wild szimbólumok, scatter szimbólum, kockáztatás, szorzók

A filmes licencekkel rendelkező nyerőgépek különböző fokú minőségben érkeznek – sok közülük nagyon egyszerű és nem különösebben kidolgozott. De a Gladiator nyerőgép más. Megjelenése óta, szinte legendássá vált az igen zsúfolt piacon. Napjainkban is az egyik legkedveltebb játéknak számít, annak ellenére, hogy a megjelenése nem éppen modern.

Ha Russel Crowe rajongó vagy, aki 2000-ben Maximus Decimus Meridius szerepét alakította és meghódította a Colosseumot és nézőket egyaránt, akkor némileg csalódni fogsz. Bár a Gladiator nyerőgép teljes mértékben felhasználja a filmet, Russel Crowe arca nem tűnik fel a játékban.

A Gladiator kegyesen öregszik

Tegyük kicsit félre a főszereplőt és figyelmünket fordítsuk magára a játékra. Lényegében ez egy klasszikus, 5 tárcsás és 25 tétvonalas nyerőgép. Amint azt már említettük a játék kora jól látható annak vizuális megjelenésén. De távolról sem olyan rossz, mint gondolnánk. A tárcsákon a klasszikus betűszimbólumokon kívül, a filmből jól ismert szereplők is megjelennek. Az öntelt császár is, akit Joaquim Phoenix alakít, feltűnik a szimbólumok között. A rövid filmbejátszások, amelyek a nyerőkombinációk kialakításakor jelenek meg, szintén kellemes élményben részesítenek.

A hanghatások valamivel kevésbé elavultak, mint a grafika. Ezek alapjául a filmzenéje szolgál és igen jól helyt állnak. Tény, hogy idővel kissé unalmassá válhatnak, ezt némileg ellensúlyozza a speciális funkciók drámai háttérzenéje.

Bónusz játékok a Gladiator nyerőgépben

A nyerőgép speciális funkciói nagyszerűek. Kezdjük a felsorolást a Gladiator bónusszal. Ennek aktiválásához ki kell gyűjtened három vagy több wild szimbólumot, amely Maximus Decimust ábrázolja (aki maszkot visel és egyáltalán nem látszik, hogy Crowe alakítja ezt a szerepet). Ha ez sikerült, akkor a 2., 3. és 4. tárcsák átalakulnak és megjelenik a gladiátor sisakja. Ez a sisak három különböző színben tűnhet fel és mindegyik szín különböző értékű nyereményeket rejtenek, amelyek meghatározzák a nyereményeid értékét. Összesen 9 sisak jelenik meg a képernyőn és ezek összértéke lesz a végső nyeremény. Ha még többet szeretnél nyerni, akkor szerencsét próbálhatsz a kockáztatási funkcióban, ahol a sorban következő kártya színét kell helyesen megtippelned. Ha nyersz megduplázod eddigi nyereményeidet ellenkező esetben, mindent elveszítesz.

Ennél is érdekesebb a Colosseum bónusz. Ennek aktiválásához 3 vagy több Scatter szimbólumot kell kigyűjtened, amely híres gladiátor arénát ábrázolja. Amennyiben ez sikerült, 4 kősor jelenik meg a képernyőn. Mindegyik sorból választhatsz egy – egy követ, amelyek végül felfedik nyereményeidet. A sorok a következő nyereményeket rejtik:

  • Az első sor az ingyen pörgetések számát határozza meg. Ezek rögtön a bónuszjáték után indulnak el.
  • A második sor a nyereményszorzót rejti.
  • A harmadik sor határozza meg, hány scatter szimbólumban részesülsz az ingyen pörgetések alatt.
  • Végül az utolsó, negyedik sor határozza meg, hány Wild szimbólumban részesülsz az ingyen pörgetések alatt.

Ez azt jelenti, hogy némi szerencsével és a helyes kombinációval, hatalmas nyereményekkel gazdagodhatsz. Most jön a hab a tortán! Ha az ingyen pörgetésekben megjelenik „kedvenc” császárunk szimbóluma (amelyet drámai zene kísér), akkor három extra ingyen pörgetésben részesülsz.

A Gladiator nyerőgép mindenképp megér egy próbát

Annak ellenére, hogy sok év eltelt a megjelenése óta, nem mondhatjuk, hogy a Gladiator egy rossz vagy idejét múlt nyerőgép. Éppen ellenkezőleg. Azon felül, hogy kifejezetten könnyű játszani, izgalmas és igen akciódús nyerőgép. A Gladiator nyerőgép bónuszjátékaiban hatalmas nyereményeket lehet elérni. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a játékot, szerencsére ingyen is megtehet a kedvenc kaszinódban vagy egyenesen az oldalunkon.

Filmes videó nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei