Santa Surprise

Santa Surprise


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Game Type Video Slot Game
Aspect Ratio 4:3
Reel Type Spinning Reels
Reels 5 tárcsa, 3 sor, 20 tétvonal
Return to Player 97.05 %
Min bet €0.01
Max bet €20
Game features Ingyen Pörgetések, Wild helyettesítők, Scatter szimbólum, Wild szorzó, bónusz minijáték, kockáztatási funkció, jackpot

Létezik egy íratlan törvény, amely szerint minden jó szerencsejáték szolgáltató kínálatában jelen kell legyen legalább egy karácsony- témájú nyerőgép. Ez a szabály azért alakult ki, mert online kaszinó szeretné játékkínálatát karácsony-témájú nyerőgépekkel bővíteni. A Playtech biztosan az egyik legjobb szolgáltató, így portfóliójában ezeket a játékokat is megtaláljuk. A Santa Surprise online nyerőgép egy ezek közül.

Santa Surprise, egy nyerőgép amelyet átjár a Karácsony Szelleme

Ez egy klasszikus, 5 tárcsás, 20 tétvonalas nyerőgép, amelyben számos bónusz funkciót is találhatunk. De ne számítson semmi különlegesre; ez a nyerőgép épp olyan hagyományos mint maga a Karácsony. Egyszerűen megpörgeti a tárcsákat és várja a nyerő szimbólumkombinációkat.

A karácsonyi hangulat már kezdetektől fogva jelen van. a Jingle Bells már akkor is szól amikor játék még csak töltődik. A grafika tovább hangsúlyozza az ünnepi stílust. Hó, jég, finom falatok és csengők... mindez töménytelen mennyiségben. A háttérzene változatlan marad a játék ideje alatt, így akár júliusban is karácsonyi hangulatot teremthet. Természetesen az ajándékok sem maradhatnak el.

Bónuszjátékok a Santa Surprise nyerőgépben

Be kell vallanunk, hogy a bónuszjátékokban kissé csalódtunk. Nem feltétlenül a játékban elérhető nyeremények miatt, ebből a szempontból viszonylag kielégítő. A megjelenéssel kapcsolatban van némi kifogásolni valónk. Az első bónusz funkció az Ingyen pörgetések. Ennek az aktiválásához 3 vagy több Scatter szimbólumot kell kigyűjteni. Azonban, ha arra számít, hogy az ingyen pörgetések egy külön minijátékot jelentenek, nos akkor csalódni fog. Ez ugyanis egyáltalán nem így zajlik. Csak 10 ingyen pörgetésben részesül, az alap játéktól alig különböző háttér jelenik meg és... aztán egyszerűen csak pörget. Az egyetlen jó dolog ebben a bónuszjátékban, az, hogy az elért nyeremények értéke megháromszorozódnak.

A dolgok kicsit jobbra fordulnak a Christmas Gifts Bonus funkcióban. Itt már egy minijátékba lépünk. Azonban ahhoz, hogy ezt a funkciót aktiváljuk legalább három bónusz szimbólumot kell kigyűjtenünk és ezek nem lehetnek akárhol a tárcsákon, hanem egy érvényes nyerővonalon kell megjelenjenek. Amint ezt sikerült elérni, átlépünk az említett minijátékba. Itt hat ajándékot találunk egy Karácsonyfa alatt. Minden ajándék pénznyereményeket rejt és csak rajtunk, múlik, melyiket választjuk. Annyi ajándékot választhatunk, ahány bónusz szimbólumot gyűjtöttünk ki a nyerővonalon.

Természetesen Wild szimbólumot is találhatunk a Santa Surprise játékban. Magát a Mikulást ábrázolja és a hagyományos funkciókat tölti be: helyettesíthet bármilyen más szimbólumot egy érvényes tétvonalon (kivéve a Scatter és Bónusz szimbólumokat). Ha szerencsés és sikerül 5 Wild Bónusz szimbólumot kigyűjtenie, akkor egy Jackpot nyereményben részesül. Ennek az értéke a kaszinótól függően változik.

Abban az esetben, ha szeretne még többet nyerni, kipróbálhatja a kockáztatási funkciót is, ahol akár meg is duplázhatja elért nyereményeit

Próbálja ki az Online Nyerőgépet Ingyen

Ez a nyerőgép a hagyományokra épült és semmi különlegeset nem tartogat. Talán csak a kifizetési aránya átlagon felüli, amely eléri a 97,05%-ot. Ezen felül nem sok mindent kínál. Azonban, ha az év folyamán egy kis karácsonyi hangulatra vágyik, akkor feltétlenül próbálja ki ezt a játékot akár ingyen és regisztráció nélkül is. Ha elnyeri tetszését akkor élőben is játszhat. Ki tudja, talán a Karácsony Szelleme szerencsét hoz önnek!

Tündérmese-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei