Big Bad Wolf

Big Bad Wolf


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Quickspin
Játéktípus Video-játékgép
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 25 tétsor
Visszatérítés a játékosnak 97.35%
Minimum tét 0,25€
Maximum tét 125€
Egyéb játékfunkciók Ingyenes pörgetés, Wild helyettesítők, Scatter szimbólumok, kaszkád tárcsák

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer három kismalac, akik elhatározták, hogy házat építenek maguknak. Ekkor viszont felbukkant a nagy és gonosz farkas, hogy megegye őket! Hogy mi lesz a sorsuk? Ez csak Öntől és az Ön szerencséjétől függ.

Úgy tűnik, hogy a Quickspin munkatársai esti mesét olvastak a gyermekeiknek, majd elhatározták, hogy kedvenc történetük alapján egy új játékgépet fejlesztenek ki - ez lett a legújabb, Big Bad Wolf nevű gép.

Ez egy 5 tárcsás klasszikus nyerőgép, 25 nyerő sorral. De nem mondhatjuk, hogy klasszikus, mert a nagy gonosz farkas a saját útját járja, amiben nagyon jó!

A csodás grafika, a szép pasztellszínek és a számos speciális effekt első látásra le fogja Önt nyűgözni. A farkas és a malacok a nyerőgépek mindennapos világában alaposan megkavarják a dolgokat.

De a játékosok nemcsak a grafikát fogják élvezni. Az egyik, máshol csak ritkán látható funkció a „lehulló tárcsa”. Ez azt jelenti, hogy amint kipörget egy nyerő kombinációt, a speciális mezők elporladnak és eltűnnek. Helyettük azonnal új tárcsák jelennek meg, és ha azokon is kijön a nyerő kombináció, akkor extra, halmozott nyereményekkel kecsegtetnek.

Számos egyéb bónusz mellett megtalálhatók a klasszikus kedvencek is, mint például az ingyenes pörgetések, a Wild bónuszok, a Scatter bónuszok és az extra „robbantsd fel a házat” funkció is, amely a szinte reménytelen pörgetések után is esélyt ad a nyerésre.

Ezt a szerethető játékot a kitűnő hangeffektusok teszik még vonzóbbá, melyek tovább erősítik a meglepően fantasztikus játékélményt. Mi ezt állítjuk - Önnek csak ki kell próbálnia ezt az új játékgépet. Ezzel még akkor is mosolyogni fog, ha éppen nincs nyerő szériában.

A(z) Quickspin kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:

ZetCasino Belépési bónusz: 500 EUR Játsszon és nyerjen

Tündérmese-témájú nyerőgépek

A(z) Quickspin egyéb nyerőgépei