Ingyen Pörgetések (free spins)

Ingyen Pörgetések (free spins)

2016-05-16 12:01:44 - Braňo "Ace"

Függetlenül attól, hogy melyik online kaszinóba látogat el, az ingyen pörgetések a játékosok által igen keresett ajánlat. Ez egy nagyon népszerű tét nélküli bónusz. Alapvetően a kaszinó megengedi, hogy egymás után többször is ingyen pörgessen a nyerőgépeken (vagy a ruletten). Minden nyereményt amit az ingyen pörgetésekben alakít ki, jóváírják számláján. Ha nem nyer igazából akkor sem veszít semmit, hiszen ezek a játékkörök teljesen ingyenesek.

Ingyen pörgetések, mint regisztrációs bónusz

Többféle regisztrációs bónusz is elérhető a kaszinók oldalain. Azonban ha szeretne egy igazán érdekes és előnyös bónuszhoz jutni akkor általában igen nagy anyagi befektetésre lesz szüksége. Viszont léteznek egyszerűen és gyorsan elérhető bónuszok is. Ezek közé tartoznak az ingyen pörgetések. Ez egy nagyon népszerű bónusz amelyet akár befizetés nélkül is, rögtön regisztráció után megkaphat.

Ingyen pörgetések az új nyerőgépekben

A kaszinók gyakran ingyen pörgetéseket ajánlanak egy új nyerőgép vagy kaszinójáték megjelenésekor. Végül is, nincs jobb módja egy új nyerőgép reklámozására, mint lehetővé tenni a játékosok számára, hogy ingyen kipróbálhassák azt. Ahogy, azt az ingyen pörgetéseknél már megszoktuk, minden nyeremény valós pénzben van kifejezve és jóváíródik játékos számláján.

A játékokban megszerzett ingyen pörgetések

Az egyik legegyszerűbb mód ingyen pörgetéseket szerezni a nyerőgépekben rejlik, hiszen, szinte minden játék kínál bónusz ingyen pörgetéseket. A játékokban számos különböző bónusz elérhető. Mivel ezeket a bónuszokat a nyerőgépben érvényes szabályok határozzák meg, játéktól függően igen különbözőek lehetnek. Ahhoz, hogy egy játékban ingyen pörgetéseket nyerjen, általában ki kell alakítania egy bizonyos szimbólumkombinációt (pl. Wild szimbólumokból alkotott kombinációt). Ezek az ingyen pörgetések egy kellemes meglepetést is rejtenek, mégpedig a nyereményszorzókat, amelyek segítségével valóban hatalmas összegeket nyerhet. Mindez azonban nyerőgéptől függően változhat – vannak játékok amelyekben az ingyen pörgetések és a nyereményszorzók sokkal csábítóbbak lehetnek, mint egy jackpot nyeremény.

Megjegyzés

Ha szeretne takarékosan játszani érdemes nyomon követnie, a kaszinók regisztrációs bónusz ajánlatait. Az év folyamán rengeteg új játék jelenik meg és ezek mind különleges bónuszokkal csábítják a játékosokat, így akár minden héten részesülhet bónusz ingyen pörgetésekben. Egy kis szerencsével ezek az ingyen pörgetések hatalmas nyereményeket hozhatnak.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik