Zenés játékgépek

Zenés játékgépek ingyen

A zene elválaszthatatlan része az ember életének, és mi játékosok sem vagyunk kivételek. A világon nincs olyan ember, aki ne dudorászna legalább egy rövid részletet a kedvenc dalából a tevékenysége közben. A jó zene természetesen fontos szempont a minőségi online játékgépeknél. Kinek van kedve olyan hangok kíséretében tárcsát forgatni, amelyek már 5 perc után lelki betegséget okoznak? A zenés játékgépek kategóriája magasabb szintre emeli a zenét.

Ezekben ugyanis a zeneaz, ami körül forog a teljes játékgép (szó szerint). Bár nem sok ilyen játékgép létezik, ha feltűnik egy-egy, magával ragad. Annál is inkább, ha a játékgép licenchez kötött, és a játék során valamelyik konkrét csapat zenéjét élvezheti. Közismert például a NETENT sorozata, amelyből választhat a Guns’n’Roses, Jimi Hendrix vagy a Motorhead zenéit játszó játékgépek közül. Természetesen több példa is van, de ezek a lejárt soundtrackon kívül többet is kínálnak. Például a brutális mennyiségű játékbónusz, amely még inkább kellemessé teszi az egyébként is nagyon kényelmes játékot.

Ideális esetben a zenei oldal összekapcsolódik a vizualitással, és épp ezzel veszi fel a megfelelő fordulatszámot, így a játék a tökéletesség érzését kelti. Ha már játszott valaki az említett Motörhead játékgépen, pontosan tudja, mire gondolunk. A zene az embert nagyon gyorsan magával ragadja, csak a számlára kell ügyelni.

A zenés játékgépek egyenlőre továbbra is kisebbségben vannak, de a forgalomban lévők sikere nagyon gyorsan elindíthatja az újabb zeneszámok lavináját. Mi egyáltalán nem akadályozzuk ezt, főleg, ha ilyen minőségben készülnek, mint az eddigiek.