A Progresszív Jackpot

A Progresszív Jackpot

2016-04-12 09:26:42 - Braňo "Ace"

Ismered az érzést amikor hipnotikus állapotban figyeled a nyerőgép kijelzőjén az egyre növekvő számokat? Ezeknek a számoknak az összege a progresszív jackpot. Minden játékos álma, hogy legalább egyszer életében megnyerjen egy ilyen jackpot összeget.

Jackpot – egy téttel kezdődik

A jackpot kifejezés 1870 körül jelent meg. Az ismert „Jacks or Better” játékból ered. A játékosok tétjeiket összegyűjtötték és csak akkor nyertek ha egy pár bubit vagy annál magasabb párt mutattak fel. Ha egyetlen játékos sem volt kvalifikált a nyereményre, a tét növekedett, így a bank kezében gyakran igen nagy összeg gyűlt fel. Azóta a Jackpot kifejezés arra a helyre utal, ahol a feltett téteket, vagy azoknak egy százalékát összegyűjtik.

Mit jelent a „progresszív” Jackpot

A kaszinók és a szerencsejáték-szolgáltatók különböző típusú játékokat forgalmaznak. Első ránézésre ezek a játékok egyformák, de közelebbről szemügyre véve őket igen nagy különbségeket vehetünk észre. Az egyszerűség kedvéért ezeket a nyerőgépeket 3 típusra oszthatjuk fel:

  • Önálló
  • Kaszinó (helyi)
  • Kollektív

Önálló nyerőgépek

Általában a nyerőgépek önállóak. Ezek egyszerű gépek, melyek nem csatlakoznak más nyerőgéphez vagy nyerőgépcsoporthoz. A jackpot amit meg lehet nyerni, ebben az esetben abból az összegből áll amit te és a többi játékos előtted befizettek a nyerőgépbe. Egyszerűen befizetsz a játékba és a kigyűjtött nyerőkombinációknak megfelelő összeget nyerhetsz.

Kaszinó nyerőgépek – helyi jackpot

A név magáért beszél. A kaszinó nyerőgépek olyan játékok amelyek egy azon kaszinón belül csatlakoznak egymáshoz. A bónusz összeg – kaszinó jackpot – amelyet ebben az esetben meglehet nyerni igen különleges. Az összeg amelyet meg lehet nyerni százalékosan növekszik minden egyes játékon belüli pörgetéssel. Ez a jackpot igen nagy összeget érhet el a nagyobb, sok játékossal rendelkező kaszinók esetén.

Kollektív nyerőgépek – kollektív jackpot

A kollektív nyerőgépek és a kollektív jackpot, a legmagasabb szintet jelentik a progresszív jackpot evolúciójában. Ugyanazon az elven működnek, mint a kaszinó nyerőgépek az egyetlen különbség az, hogy a nyerőgépek száma ebben az esetben sokkal több. Ha egy kaszinólánc, azonos típusú nyerőgépeket működtett különböző városokban vagy országokban, a jackpot hamar növekszik és óriási összegeket érhet el. Bár az esély, hogy megnyerd a jackpot nyereményt igen alacsony, visznont a díj annál csábítóbb. Ez nagyon hasonlít az online nyerőgépekhez – ugyanaz a nyerőgép számos kaszinóban megtalálható így felhalmozódik egy központi jackpot minden egyes kaszinóban ahol megtalálható az adott játék. Az internet segítségével a kollektív jackpot millió eurós összegeket is elérhet.

Hogyan nyerhetsz meg, egy kollektív Jackpot nyereményt?

Az igazat megmondva, nem egyszerű. Ha az lenne nem létezne olyan sok, milliós értékű, jackpot. Figyelj a szabályokra – sok nyerőgép esetén csak akkor játszol a progresszív jackpot-ért amikor minden nyerővonalon játszol. A jackpot megnyerése nem más, mint tiszta szerencse.

Mindig van esély rá, hogy megnyerjük a Jackpot-ot?

Csak, hogy tudd, mindig van esély, tehát itt egy kis motiváció. A valaha volt legnagyobb jackpot-ot 2015 októberében nyerték. A Betway Casino egyik Nagy Britanniában élő játékosa befizetett 30£ összeget, a Mega Moolah nyerőgépbe majd hihetetlen 17,879,645.12€ összegű nyereményt zsebelt be. Ez a rekordnagyságú nyeremény, hivatalosan el lett ismerve és bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Csak hidd, hogy megtörténhet. Egy kis türelemmel és szerencsével, akár már ma milliomos válhat belőled!

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik