Autoplay funkció – segítség vagy hátrány?

Autoplay funkció – segítség vagy hátrány?

2019-08-15 23:25:06 -

Az online kaszinóban minden játékosnak megvan a maga stílusa, amely számára a legmegfelelőbb. Vannak, akik a gyors játékot szeretik, mások inkább a részletekre és a különböző funkciók kiaknázására mennek. A gyors játékok kedvelői már biztosan találkoztak az „Autoplay” funkcióval, sokan pedig javában használják is. Vajon azonban tényleg előnyös az ilyen játék?

Mi is az Autoplay?

Az Autoplay a hengereket automatikusan megpörgető funkció, amelyet szinte mindegyik játékgépben megtalálhatsz. Mindegy, hogy a kalandos, a félelmetes vagy a gyümölcsös játékgépeket kedveled-e, ezzel a funkcióval igazán fel tudod pörgetni a játékot.

Nagyon egyszerű elven működik. Rákattintasz az automatikus forgatás funkcióra, amelyet közvetlenül a játékfelületen találsz meg. Kiválasztasz annyi pörgetést, amennyivel játszani szeretnél. A rendszer ezután helyetted pörgeti a hengereket, így nem kell minden egyes forgatásért kattintgatnod. Az Autoplay bármikor leállítható és újraindítható, a tét értéke pedig a kézi pörgetéssel ellentétben nem változik.

A hengerek automatikus pörgető funkciójának előnyei:

  1. Meggyorsítja a játékot.
  2. Kényelmes játék – a játékosoknak nem kell kattintaniuk minden egyes forgatásnál.
  3. A játék úgy is folytatódik, ha nem vagy a számítógép vagy a telefon mellett.
  4. A tét nagysága folyamatosan egyforma.

Első látásra úgy tűnhet, hogy az automatikus pörgetés maga a játékos mennyországból lepottyant ajándék. Ugyanakkor, előfordulnak olyan helyzetek, amikor ez a funkció több kárt okoz, mint hasznot.

Mikor ne használd az autoplay-t?

1. Amennyiben a költségvetésed korlátozott, vagy nem állítottál be pénzbeli korlátot

Amennyiben kisebb költségvetéssel rendelkezel, és nem állítottál be határértéket a játékhoz, óriási problémával szembesülhetsz. Az Autoplay nagyon gyorsan le tudja apasztani a játékos számládat, főleg, ha nem figyelsz oda rá.

Az automatikus pörgetés funkció nem gondolkodik úgy, mint egy ember, nem tudja megítélni, mikor jött el a megfelelő idő abbahagyni a fogadást, vagy áttérni egy másik játékra. Nem lehet minden nap szerencsés, de ha több körön át peches vagy, és ezt nem veszed észre időben, a költségvetésed gyorsabban lenullázódik, mint azt tervezted.

Tételezzük fel, hogy a játékra költhető napi kereted 100 euró. A tét nagyságát beállítod 5 euróra. Az automatikus pörgetés az eredményre való tekintet nélkül működik. Amennyiben mind a 20 kört elveszíted, szinte azonnal mindent elbuksz.

A kézi kattintás során jobban tudod irányítani a játékot, illetve el tudod dönteni, hogy a szerencsétlen köröket követően befejezed a játékot, vagy egy másféle játékkal folytatod.

2. Ha nagy nyereményre tettél szert

Ha az automatikus pörgetéseknek hála csodás nyereményre tettél szert, állítsd le az autoplay-t és tarts szünetet. A döntés, hogy hogyan is folytatod majd a játékot a nyeremény után, nem kellene, hogy nyomás alatt, illetve érzelmektől fűtve szülessen meg.

Az automatikus hengerforgatást követően lélegezz egy nagyot, hagyd, hogy a pozitív érzelmek kiteljesedjenek, sétálj egy picit vagy örvendj a családod körében.

3. Ha igazán ki akarod aknázni a játékot és letesztelni a nyerési lehetőségeket

Az automatikus pörgetés meggyorsítja a játékot, ami pozitív hatással lehet az időbeli korlátaidra. Ugyanakkor, főleg az új játékok esetén érvényes az, hogy az automatikus pörgetés során nincs elég időd megismerkedni a játékkal, és nem tudod teljesen kiélvezni az egyes funkciókat.

Autoplay és ingyenes játékok

Az automatikus pörgetést az ingyenes játékokon még azelőtt kipróbálhatod, hogy valódi pénzzel vágnál bele a játékba. Az autoplay-t könnyedén beállítod, majd figyelheted a játékot, anélkül, hogy fölöslegesen költenél. Teszteld le, hogy megfelelő-e neked a játék, és amennyiben igen, vágj bele a valódi pénzzel történő játékba.

Ha valódi pénzzel történő játék esetén az autoplay mellett döntesz , tartsd be a következő szabályokat:

  1. Automatikus pörgetések során ne hagyd magára a játékot hosszabb időre.
  2. Ha játékos egyenleged gyorsabban csökkenne, mint ahogy azt remélted, állítsd le az autoplay-t.
  3. Legyen terved egy nagyobb nyeremény esetére.

Az autoplay funkció igazán érdekes alternatívát kínál, de csak akkor, ha felelősségteljes játékosként állsz hozzá. Sok szerencsét kívánunk!

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik