Az online és a telepített gépek közötti különbség

Az online és a telepített gépek közötti különbség

2013-06-13 16:43:39 -

Úgy gondolja, hogy nem érdemes beszélni az online és a valódi kaszinókban található gépek közötti különbségről? Akkor téved. Számos különbség van, amiről tudnia kell, mielőtt online vagy valós játékokat kezd játszani.

Kifizetések

A kifizetési érték határozza meg a megnyerhető összeget a gépen. Minél magasabb az érték, annál nagyobb esélye van arra, hogy nyerjen a gépen. A kifizetés az online gépen sokkal magasabb, mint a valódi gépeken. Néhány kaszinónál, az online és a standard verziók közötti különbség akár 23% is lehet az online játék javára. És ez azonnal és jelentősen befolyásolhatja a Szerencséjét.

Bónusz a hűségért

Amikor első alkalommal sétál be egy hagyományos kaszinóba, lehet, hogy nem kap ingyen bónuszokat. Nem ez a helyzet az online kaszinóknál, akik harcolnak az új ügyfelek megszerzéséért és megtartásáért. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál és azonnal választhat a számos bónusz-szolgáltatás közül. Az ajánlatok kaszinónként eltérőek lehetnek.

Végtelen játéklehetőség

A legjelentősebb különbség és az online gépek legnagyobb előnye az, hogy akkor játszhat velük, amikor csak akar. Nem kell az alkalomhoz illően öltöznie és elautóznia a kaszinóig a szomszéd városba, hogy nyerőgéppel játszhasson. Némely játékos azt mondja, hogy szüksége van arra az adrenalin löketre, melyet a valódi gép pörgetése okoz. Természetesen. De miért nem kombinálhatná a két élményt? Gyakorolja stratégiáját és taktikáját otthona kényelméből a kedvenc online gépén, és időről időre, tesztelje képességeit egy valódi kaszinóban.

Hatalmas online megosztott játékgép jackpotok

Hallott-e már valódi kaszinóban megütött, milliókat érő főnyereményről? Milyen gyakran van ötös találat a lottón? Az online kaszinókban százezernyi, rendszeresen megütött főnyereményt találhatunk, ráadásul némelyik nyereményösszegbe beleszédül az ember. Sok beszámoló olvasható a nyertesektől arról, milyen érzés megnyerni valamelyik milliós értékű jackpotot.

Szuper grafika a legújabb online játékgép játékoknál

Amikor az online kaszinóban a videó játékgéppel (nyerőgéppel) játszunk, akkor a játék nem pusztán a tárcsák pörgetéséről szól. Fontos tényező a videó nyerőgépeknél a kifinomult grafika, a jó minőségű hanghatások, a varázslatos történetek. A legújabb videós nyerőgépek játékainak fejlődése minden bizonnyal kielégíti a játékosok várakozásait. A játék mellett magába szippant a sok történet, amelyben a főhős sorsát követhetjük, miközben a fantasztikus díjakért és a gyakori bónuszpörgetésekért játszhatunk. A főnyeremény megütése a teljes történet végigkövetését feltételezi, így a főhőssel együtt nyerünk a játék végén.

Próbálja ki az online kaszinót
Grand Casino
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik