Hogyan nyerhetsz sok pénzt? Nyerd meg a jackpotot!

Hogyan nyerhetsz sok pénzt? Nyerd meg a jackpotot!

2014-05-16 19:00:41 -

Hogyan nyerhetsz sok pénzt? Szerencsét próbáltál a lottón? Jobban járnál az online nyerőgépekkel. Jól mutatja, hogy a jackpot megütése az online nyerőgépeken nem lehetetlen annak a svédnek a története, aki immár második millió eurós jackpotját ütötte meg a Betsson online kaszinóban.

Mondhatnánk, hogy szerencsés csillag alatt született. De talán nem is álmodott ilyesmiről, amikor elkezdett nyerőgépekkel játszani az interneten. Először minden figyelmeztetés nélkül elvitte a tavalyi év egyik legnagyobb jackpotját a Betsson kaszinóban, a Kaotikus Istenek Csarnoka nyerőgépen. Ez a gép hosszú ideje népszerű, talán magas növekvő jackpotjának köszönhetően. A jackpot rendkívül gyorsan nő, és majdnem mindig 1 millió fölötti az értéke. Ami valóban rengeteg pénz.

Próbáljad ki ingyenesen az Istenek Csarnoka nyerőgépet
Játszik

De hogy még jobb legyen, 2014 május 12-én, egy hétfő éjszaka ugyanez a svéd megpörgette az Arabian Nights nyerőgép tárcsáit. Ami ekkor történt, arra senki nem számított. Megütötte élete második millió eurós jackpotját, amely ezúttal 1 800 000 Eurót ért. Csak gratulálni tudunk neki, és sok szerencsét kívánni sokatoknak.

Mi volt a szerencsés nyertes reakciója? Második győzelme után azt mondta: „Ez egyszerűen hihetetlen.” Majd tréfával folytatta: „Talán az Istenek Csarnoka jackpot lesz a következő.” Miért is ne. A jelenlegi jackpot 7 000 000 Euro.

Milyen gyakran ütik meg a jackpotot az emberek egy online kaszinóban?

Ha úgy gondolod, hogy a jackpotot megütni egy online kaszinóban rendkívüli dolog, tévedsz. Csak ezen a héten két egymillió eurós jackpotot ütöttek meg a Betsson kaszinóban, a másodikat 3 307 177 SEK értékben, a Jazz of New Orleans játékban, egy mobiltelefonról.

Még mindig a lottón akarsz sok pénzt nyerni?

A következő cikkben arról írunk, miért sokkal valószínűbb megnyerni egy online kaszinó jackpotját, mint a lottót.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik