Mit jelent a Gamble funkció?

Mit jelent a Gamble funkció?

2020-06-23 00:00:00 - Braňo "Ace"

A Rizikó vagy Kockázat néven is ismert, a legtöbb nyerőgépbe beépített Gamble funkcióval minimum megduplázhatja a nyeremény örömét. Némi szerencsével azonban egészen új dimenzióba röpítheti nyereményét. Mindeközben egy egészen egyszerű dologról beszélünk.

Hogyan indítsuk el a Gamble funkciót az online automatán?

A funkció bekapcsolásának alapfeltétele az egyik nyerővonalon elért nyeremény. A játék lehetővé teszi a nyeremény azonnali jóváírását. Amennyiben túl csekélynek találja az összeget, vagy egyszerűen csak még többre vágyik, a játék közben folyamatosan a vállán ülő kisördög azt súgja, kattintson a Gamble feliratú gombra.

A Gamble funkció alapelve és alternatívái

Ha enged a kísértésnek, egy önálló minijáték jelenik meg. Bár a különféle automaták esetében ez természetesen eltérő, az alapelv mindig ugyanaz. Az esetek többségében egy pakli kártya áll rendelkezésére, és két lehetőség közül kell választania. Leggyakrabban két szín közül választhat (fekete, piros). Miután választott, a gép felüti a pakli legfelső lapját, és ha annak színe egyezik az Ön választásával, a nyereménye megduplázódik. Ha azonban nem találja el a színt, az egész nyereménye elvész.

Egyes online nyerőgépek csak egyszeri duplázást tesznek lehetővé, míg másokkal többször is duplázhat, egy bizonyos korlátig. Az összes pénz elvesztésének kockázata azonban minden további választáskor fennáll. Illetve nem is mindig. Bizonyos játékgépeken ugyanis egy idő után a nyeremény felét félreteheti, így azt már nem veszíti el.

Ahogyan fentebb már említettük, a Gamble funkció többféle elven is működhet. Szín helyett két szimbólum közül is kiválaszthat egyet, választhat kis vagy nagy értékű lapot, és így tovább. Sőt nem is feltétlenül kell kártyák közül választania. Egyes nyerőgépek pénzfeldobást tesznek lehetővé, amely esetben fej vagy írás közül választhat. Az újabb játékok egyfajta szerencsekereket is kínálnak. Ezeken nyereményt és veszteséget jelentő felületek találhatók, egyes változatok pedig bankmezővel is rendelkeznek, ahol az egész nyereményt vagy annak felét (a játékgéptől függ) letétbe helyezheti. Emellett a játékosok körében rendkívül népszerű az a változat is, ahol Gamble módban a click and pick bónuszjátékban képek közül kell választani, amelyek a nyeremény többszörösét, ugyanakkor annak elvesztési lehetőségét is magukban rejtik.

Kockáztassunk, vagy mindig vegyük ki a nyereményt a gépből?

Mindenképp ajánljuk, hogy próbálja ki a Gamble funkciót. Nem kell sokat kockáztatnia, elég egy kisebb nyereménnyel szerencsét próbálni, hátha megtoldhatja valamivel annak összegét. Meglátja, megéri.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik