Online nyerőgépversenyek

Online nyerőgépversenyek

2013-04-23 11:59:58 -

Az online nyerőgépversenyek fajtái

A játékos beszállhat egy időkorlátozott online versenybe. A versenynek lehet egy meghatározott nevezési díja, de teljesen ingyenes is lehet. Az úgynevezett rebuy versenyek résztvevői bizonyos előnyök megszerzéséért további zsetonokat vásárolhatnak – de csak akkor, ha már fogyóban vannak a zsetonjaik. Ez a feltétel azonban nem vonatkozik az add-on versenyekre, ahol az előre meghatározott idő letelte után lehet további zsetonokat vásárolni.

Az online nyerőgépversenyek könnyen érthetők, és – egyéb online versenyekkel ellentétben – nem igényelnek semmilyen különleges képességet, technikát vagy stratégiát.

A verseny indulása előtt a résztvevő megadhatja a korlátját – vagyis hogy milyen összeget hajlandó tétre áldozni. Így tökéletes ellenőrzése alatt tarthatja nyereségeit és veszteségeit.

Az online nyerőgépversenyek jobb nyerési esélyt kínálnak a játékosok számára a szokásos online nyerőgépeknél. A nyertes mindig megkapja a teljes jackpotot. Tehát egy 50 résztvevős versenyen mindenkinek 1:50 esélye van arra, hogy az övé legyen a fődíj. Ilyen esély máshol a legtöbbször csupán vágyálom.

Bekapcsolódás a versenyekbe
Grand Casino
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik