VIP játékosok

VIP játékosok

2015-05-08 18:49:51 - Braňo "Ace"

Szeretné az online kaszinóban is élvezni a VIP játékosok számára nyújtott előnyöket?

Számos legenda és tévhit kering magas tétekről, a VIP játékosokról, és arról, hogyan viselkednek velük a kaszinók. A leggyakoribb tévhit velük kapcsolatban, hogy függő emberek, akik jelentős összegeket játszanak el. Az igazságtól azonban semmi nem áll távolabb mint ez az állítás.

Egy másik tévhit, hogy a kaszinók érdekeltek abban, hogy a nagy összeggel játszó játékosok veszítsenek. Ez szintén téves állítás. A kaszinók számára az a fontos, hogy a játékosok hozzájuk forgassák vissza a pénzüket és ne veszítsenek folyamatosan. Senki sem élvezi, ha folyamatosan veszít, és könnyen megeshet, hogy az ilyen játékosok másik kaszinóhoz pártolnak át.

Tehát mit is jelent tulajdonképpen VIP játékosnak lenni?

Egyszerűen szólva előnyöket jelent. Nagyobb díjjal kecsegtető bajnokságokban és játékokban vehetnek részt. A fontos sporteseményeket VIP-szektorból tekinthetik meg vagy ingyenes egzotikus nyaralást kaphatnak. Az izgalmasabb bónuszok és azok megnyerésének lehetősége szintén magasabb. A játékok gyors kiválasztása, az azonnali ügyfélszolgálat stb. mind általános. És ha ezek a játékosok hosszútávon nem boldogulnak, a kaszinók biztosan találnak módot ösztönzésükre, hogy ne kelljen feladniuk.

Hogyan válhat VIP játékossá?

A játékosok VIP státusza a kaszinók többségében a saját tevékenységüktől, aktivitásuktól és a hűségüktől függ. Ha egy játékos egy kaszinóban rendszeresen magas tétekkel játszik, használja a bónuszait és részt vesz a promókban, a kaszinó ezt észreveszi és gondoskodik arról, nehogy elveszítsen egy ilyen játékost.

A jobb kaszinók külön VIP programokat is indítanak játékosaik számára. Ezekben a játékosok láthatják előrehaladásukat és szintjüket. Természetesen óvatosnak kell lenni, különösen, ha nem neves kaszinókban játszik. A kisebb szolgáltatók szubjektív módon ítélik meg ezeket a játékosokat. Ez a nagy és jól ismert társaságokra természetesen nem jellemző. Nincs okuk a spekulációra, vagy hogy szakszerűtlen módon viselkedjenek.

Hol van a legjobb VIP program?

Teljes mértékben Öntől függ, hogy hol játszik. Ha azonban nem talál az Ön igényének megfelelő kaszinót és nem ismeri a teljes piacot, keressen minket. Tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezünk a játékipar területén. Az Önnel történt beszélgetést követően bizonyára megtaláljuk az Önre szabott VIP programot. Kizárólag olyan minőségi és ellenőrzött kaszinókat ajánlunk, akik korrektül viselkednek ügyfeleikkel szemben.

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, legalább alapszinten ismernünk kell az Ön igényeit. Csak küldjön e-mailt a vipclub@grisio.com címre és megkeressük Önt.

Szeretném élvezni a VIP játékosok számára nyújtott előnyöket
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik