Játék egyidejűleg több játékgépen?

Játék egyidejűleg több játékgépen?

2019-08-23 09:00:00 -

Az online kaszinóban mindegyik játékosnak megvannak a maga kedvencei, amelyeket leggyakrabban váltogat. Lényegtelen, hogy a rulettet, blackjacket, pókert vagy a játékgépeket kedveled-e, neked is vannak kedvenc játékaid. Mit kell tenned akkor, hogy ha egyidejűleg többel is szeretnél játszani? Lehetséges ez egyáltalán?

A kaszinójátékok kedvelői közül már nagyon sokan kipróbálták az egyidejűleg több játékgépen történő játékot is. Nem olvastál félre, igen, lehetséges. A következőképpen működik - bejelentkezel a kedvenc online kaszinódba és kiválasztod a játékokat. Mindegyik kaszinójátékot külön ablakban nyitod meg, és az egyes ablakokat lekicsinyíted olyan méretre, hogy egyszerre láthasd az összes játékot. Tehát kiválaszthatsz például 4 kaszinójátékot, amelyekből mindegyik a képernyőd 1/4-ét fogja elfoglalni.

Elég őrült dolognak tűnik több kaszinójátékot játszani egyszerre. Egy csomó időt megspórolsz, fejleszted a koncentrációképességedet, és néhány perc alatt kiélvezheted az összes kedvenc játékodat is. Azonban az egyidejű játék több kockázatot is hordoz magával, amelyekkel jobb, ha tisztában vagy, mielőtt az ilyen stílusú játszásba belekezdesz.

Az egyidejűleg történő kaszinójátékok játszásának hátrányai:

1. Rövidebb idő alatt több pénzt költesz el

Az egyidejűleg játszott több játéknak köszönhetően egyszerre többet nyerhetsz, de többet is veszíthetsz. Senki sem tudja száz százalékosan biztosítani, hogy legalább az egyik kiválasztott játék nyeréssel fog végződni. Előfordulhat tehát, hogy a költségvetésedet gyorsabban feléled, mint azt tervezted.

2. Nem megfelelő koncentráció

Szinte lehetetlenség több kaszinójátékra fókuszálni egyszerre. Lehet, hogy úgy gondolod, hogy a koncentráció mestere vagy, és semmi sem lephet meg, de egy kis jelentéktelen részlet is megfoszthat téged a nagy nyereménytől.

A probléma főleg akkor jelentkezik, ha úgy döntesz, hogy több típusú játékot kombinálsz össze. Például kiválasztasz három játékgépet és egy blackjack játékot. Ekkor beüt az oltári nagy káosz. Amíg az egyik oldalon próbálsz taktikázni a blackjackben, a játékgépek folyamatosan zavarni fognak téged. Az igazi pokol pedig akkor jön el, amikor a játékgépeknél bónuszkörbe kerülsz, de egyúttal a pókerben egy mindent eldöntő All-in döntés vár téged.

3. Egyik játékot sem élvezed ki igazán

A kaszinójátékoknál a nyeremény egy kellemes bónusz, de semmiképpen sem kell, hogy ez legyen a döntő ok, amiért játszani kezdesz. Első helyen a kikapcsolódás és a szórakozás áll. A párhuzamos játszás folyamán azonban nem lesz elég időd arra, hogy teljes mértékben kiélvezd az egyes játékokat.

Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod ezt a játékstílust, a következő szabályok szerint járj el:

1. Először próbáld ki a párhuzamos játszást ingyenesen

Több játékgép egyidejű játszását először az ingyenes játékokon próbáld ki. Teszteld le a játszásnak ezt a formáját és lásd meg, hogy megfelel-e neked.

2. Csak egy típusú játékot válassz

Ahogy azt már korábban leírtuk, több fajta játék egyidejű játszásánál óriási probléma figyelni a részletekre. Ezért inkább válassz egy játéktípust, amelyet több fajta verzióban játszhatsz. Kiválaszthatsz például olyan játékgépeket, amelyeknél egyszerre kipróbálod valamelyik gyümölcsös játékgépeket és egy más, például a kalandos játékgépeket. Ha a hengerek forgását csak nézni akarod, kapcsold be a hengerek automatikus forgatásának funkcióját, azonban ügyelj a költségvetésedre.

3. Bizonyosodj meg róla, hogy kellőképpen ki vagy pihenve, és oda tudsz figyelni

A figyelmetlenség és a fáradtság a kaszinójátékoknál óriási probléma. Gyakran előfordulnak figyelmetlenségből adódó hibák, amelyek pénzbeli veszteséget és rossz pszichikai közérzetet eredményeznek. Több játékot egyidejűleg csak akkor kapcsolj be, ha kellőképpen kipihent vagy és oda tudsz rájuk figyelni. Ne játssz a késő esti órákban, sem a pihenésre szánt idő alatt.

4. Ne játssz maximális tétekkel a maximálisan megjátszható nyerővonalakon

Egyidejűleg több játékgépen történő játék esetén inkább kisebb téteket játssz meg kevesebb nyerővonallal. Ha „nagyban szeretnél játszani”, fokozatosan kapcsold be a játékokat. Ne siettesd a szerencsédet, mert pont az ellenkezőjét érheted el vele.

Egyidejű játék, mint összehasonlítási eszköz

A párhuzamos játszás nagyon jó szolgálatot tehet, ha az egyes játékokat akarod összehasonlítani. Ha nem tudsz két hasonló játék közül választani, indítsd el őket egyszerre. Válaszd ki az egyes játékok free verzióit, és helyezd el őket úgy a képernyőre, hogy mindegyiket jól láthasd.

Ezután elkezdheted összehasonlítani, próbálgatni és vizsgálni, melyik játék számodra az igazi. Összehasonlíthatod például a játékok sebességét, a nyerővonalak számát, a szimbólumok nyerési értékét, a grafikai megvalósítást vagy a bónuszköröket.

Összefoglalás

A játékgépeken történő egyidejű játszás igazán nagy kihívás lehet a játékosnak, de semmiképpen sem éri meg azt a kockázatot, amivel jár. Ezt a játékstílust ezért inkább a kaszinójátékok összehasonlítása céljából ajánljuk, ingyenes játékok során, és semmiképpen sem a játék felgyorsítására vagy a nyeremények növelésére. Ha igazán ki szeretnéd élvezni az online kaszinó nyújtotta szórakozást, térj vissza a „régi jó” játékstílushoz, és egyszerre csak egy kedvenc játékodat kapcsold be inkább.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik