Mega Fortune: Az eddigi legnagyobb jackpot

Mega Fortune: Az eddigi legnagyobb jackpot

2013-01-21 21:40:21 -

2013. január 20-án vasárnap egy szerencsés, középkorú férfi Finnországból megnyerte a hihetetlen jackpotot. Az Online Mega Fortune nyerőgéppel egy régóta gyarapodó 17,8 millió EUR összegű jackpotot nyertek. Hihetetlen, de igaz. Szó szerint kitört a „Mega Fortune mánia” az interneten. A kaszinók jobbnál jobb promóciókat kínálnak a játkosoknak, melyben rengeteg ingyenjátékot kínáltak. Ki ne szeretne ilyen hatalmas összeget megnyerni?

Megkérdeztük a szerencsés győztest, hogy mi volt az első reakciója, amikor rádöbbent, hogy megnyerte a rekord összegű jackpotot: „Hihetetlen volt, egyszerre sírtam és nevettem. Lehetséges ez egyáltalán? Teljesen ledöbbentem. Úgy tűnt, hogy nem is ebben a világban járok, és szinte nem emlékszem semmire. Felhívtam a barátnőmet, hogy elújságoljam neki a hatalmas nyereményt. Megpróbált megnyugtatni és azt mondta, hogy próbáljak továbbra is két lábbal a földön járni.”

Továbbra is játszhat a NETENT (a híres online kaszinójáték fejlesztő cég) által kifejlesztett Mega Fortune nyerőgéppel, pl. a Betsson, a Paf vagy az Unibet oldalán. Önnek csak választania kell. Néhány nappal később az új jackpot ismét 1,6 millió EUR fölé emelkedett. Mostantól 3 jackpotért játszhat: Rapid, Major és Mega Jackpot. A jackpot tovább fog hízni, hogy szédítő magaslatokba törjön? Vagy néhány hét alatt többször is elviszik? Tegye próbára szerencséjét!

A Mega Fortune jackpotot már több alkalommal megnyerték. A híres Red kaszinó Betsafe oldalán különös módon már kétszer is elnyerték a jackpotot. Első alkalommal Jan minimális téttel váltotta valóra álmait, és a nyereményből sportautót vásárolt és álomnyaralásra indult. A második esetben egy norvég játékosnak mindössze 1 percre és 9 pörgetésre volt szüksége, hogy megnyerje a 3,9 millió EUR összegű jackpotot.

A Mega Fortune nyerőgéphez hasonlóan az egyik legrégibb és legmegbízhatóbb online kaszinó, a CasinoEuro is szerencsét jelent játékosainak. Az oldalon már 4 alkalommal nyerték meg a nyerőgépek jackpotját - a legutóbbi alkalommal pl. 3,9 millió EUR-t nyertek mindössze 1 EUR-val.

Gratulálunk a Mega Fortune nyerőgép nyerteseinek és izgatottan várjuk a következő nyertest. A következő szerencsés nyertes talán Magyarországról érkezik?

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik