Hogyan játsszon a játékgépeken - tippek és trükkök

Hogyan játsszon a játékgépeken - tippek és trükkök

2015-05-08 18:02:46 - Braňo "Ace"

Sok ember, még azok is akik ismerik e játék minden fortélyát, megpróbálnak majd minket meggyőzni arról, hogy a játékgépekkel csakis veszteni lehet. De ez ne tántorítson el minket. Mivel ez így ebben a formában egyáltalán nem igaz! Tény, hogy egyértelműen nehezebb mint egyéb, a kaszinókban fellelhető játékok, de ha nagyon akarsz, akkor hatalmas pénzeket tudsz nyerni! Néhány játékos meglepően hosszú ideig marad nyerésben.

És az az érzés amikor nyersz a játékgépen, az egyszerűen felemelő, mivel a dinamika, és az adrenalin még intenzívebbé teszi az élményt.

De ehhez természetesen nyerned is kell valamit. Az önuralom, és a felkészültség a kulcs. Nincs szükséged semmiféle csodatevő stratégiára. Fontos azt tudnod, hogy hogyan játssz, és hogy hogyan kerüld el a pirosat. Mindezek elérésére létezik néhány általános trükk.. A következők azok:

1. Először játssz ingyen

Elég furcsa játék elsőre, ugye? Valóban, de jól jegyezd meg szavainkat! Először próbáld ki a játékot. Az összes jó kaszinó először meg fogja engedni, hogy ingyen próbálhasd ki a legjobb játékaikat - a szórakozás kedvéért. Ebből nem fogsz pénzt csinálni, de ezen a szakaszon a betanulás sokkal fontosabb. Íg megértheted az alapvető szabályokat, és később elkerülheted az oktalan döntésekből származó pénzvesztést. Tanuld meg játszani minden egyes játékot, külön-külön, még akkor is ha teljesen hasonlónak tűnik az előzőekhez képest.

2. Esélyek - kifizetés

95% - ezt a számot kell jól eszedbe vésned, mielőtt leülesz egy virtuális nyerőgép elé. Ezek a számok természetesen az esélyeidet jelentik. Ha az esélyeid ennél rosszabbak, igyekezz hideg fejjel mérlegelni; fontos, hogy ne húzd fel magad, ne ess kísértésbe még a legnagyobb bónuszoknál se. A racionális döntések elengedhetetlenek.

3. A játékgépek progresszív jackpotjai

Ha találtál egy játékot amely érdekel téged, és az esélyek is jók, játssz ott ahol progresszív jackpotot találsz. Ez annyit tesz, hogy több játékgép van összekapcsolva, és ezáltal a jackpot értéke gyorsabban növekszik. Tartsd észben viszont, hogy aki nem mer az nem nyer. Minél nagyobb a tét, annál nagyobb az esélyed arra, hogy megüsd a jackpotot. Ha a szerencse csillaga alatt születtél, esetenként alacsonyabb tétekkel is nyerhetsz, habár erre elég kicsi az esély.

4. Határok

Állíts fel magadnak egy határt, hogy egy nap mennyit szándékozol befektetni a játékba, egy plafonértéket. Őrizd meg a hidegvéred, gondolkozz, és legyél kemény magaddal szemben. A játékgépek a sajátos dinamikájukon, és sebességükön keresztül képesek teljesen elfeledtetni a valóságot. Ne ess a csábító erejük hatalmába. Ha épp nem jó köröd van, és már elköltötted szinte az összes pénzed, hagyd annyiban, és tarts egy kis pihenőt. A nyerés esélye majd úgyis eljön egy másik nap.

5. Próbáld meg nem egyből visszanyerni azt a pénzt amit elvesztettél

Ez szoros kapcsolatban van a 4. ponttal. Soha de soha ne próbáld visszanyerni az elvesztett pénzt ugyan azon a napon. Ezzel egy ördögi körbe kerülsz bele, amelynek nem lesz vége; és a végén rájössz majd, hogy keserves vereséget szenvedtél, főként anyagilag. Minden nyertesnek először vesztenie kell, majd tanulni belőle. Fortuna kegyelmes lesz veled is, de ne próbáld meg üldözni ha épp kitér az utadból.

6. Használj bármilyen bónuszt amely épp a rendelkezésedre áll

Csak akkor fektesd be minden pénzed ha tényleg szükség van rá. Próbálj minél többet kihozni a kaszinó által felajánlott bónuszokból. Ne hezitálj kaszinót cserélni a belépő bónuszok érdekében. A lojalitási bónuszok szintén nagyon vonzóak; viszont ezek elérése meglehetősen nehéz feladat az átlag játékos részére. Sokkal könnyebb a belépési bónusz megszerzése. Tégy egy próbát! Kövesd a promókat amelyeket időközönként a kaszinók ajánlanak fel. Tudd, hogy mi történik körülötted! Sorshúzás, versenyek, és az ingyenes pörgetések a legjobb esélyeid a győzelemre.

7. Nézd meg a meleg, és hideg játékgépekkel kapcsolatos infókat

Kövesd, a weboldalunkon található meleg, és hideg játékgép ikonokat. Ez alapján meg tudod állapítani, hogy az adott gép épp kifizetett-e egy nagyobb összeget (meleg), vagy csak egy kisebb összeget adott épp ki (hideg). Alapjáraton, sokkal kényelmesebb meleg gépeken játszani, és hasznot húzni a "nagylelkűségi hullámból", habár vannak olyan játékosok akik a hideg gépekre vannak specializálódva, mivel hisznek benne, hogy ők lesznek azok akik majd "kizsákmányolják" azt. Csak Rajtad múlik, hogy melyik stratégiát választod.

8. Tekintsen úgy a játékgépre mint egy egyszerű szórakoztató eszközre

Ez egy játék. Semmi több. Ne állj úgy hozzá mintha a „főállású” hivatásod lenne, amelyből majd folyamatos, és fix bevételt tudsz szerezni. Ezek a gépek nem így működnek. Könnyebb nyerésben maradni egy kaszinóban, kisebb tétekkel - ez lehetséges. De a játékgépre vonatkozó statisztikák másról árulkodnak. Ezért soha ne bárjunk tőlük csodákat.. Ez a szerencséről szól, semmi többről, és ne hagyd, hogy bárki meggyőzzön ennek az ellenkezőjéről.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik