Többjátékos nyerőgépek

Többjátékos nyerőgépek

2014-10-26 10:41:19 -

Lehet, hogy a kaszinók rendszeres nyerőgépbajnokságait nem Önnek találták ki. A többjátékos mód azonban teljesen más, mint egy bajnokság. A bajnokságok nem hozzák össze a játékosokat a szó igazi értelmében. A bajnokságokon a játékosok egymás ellen játszanak, és csak a legjobbak távoznak nyereménnyel.

A többjátékos internetes játékok (mint például a World of Tanks) olyan játékmenetet inspirálnak, ahol a játékosok csoportjai egy közös cél eléréséért küzdenek. Ugyanez az alapelve a többjátékos nyerőgépeknek is. A játékos létrehozhat egy virtuális szobát, ahová meghívhatja barátait és játékostársait. Az egy szobában tartózkodó játékosok ugyanazon a többjátékos nyerőgépen játszanak. A csetelési lehetőségen kívül közösen dolgoznak a játék céljának teljesítésén - a jackpot megszerzéséért, vagy a bónusz körök nagy nyereményeiért. Ha egy játékos ingyenes pörgetést kap, azt a szobában lévő összes többi játékos is automatikusan megkapja. Ha egyiküknek sikerül bónusz játékot nyernie, az a szobában tartózkodó többi játékos előtt is automatikusan megnyílik.

A szórakozás mellett ez a játéktípus segít kapcsolatokat építeni és azokat fenn is tartani a játékosok között. Ezért nevezik az online nyerőgépeket gyakran közösségi nyerőgépeknek. A Microgaming népszerű többjátékos nyerőgépei a betway kaszinóban már elérhetők:

  • Multiplayer Playboy Slot
  • Wheel of Wealth
  • Isis Multiplayer
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik