Crazy fruits

Crazy fruits


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Kajot Games
Játsszon a(z) Crazy fruits nyerőgépen valós pénzért a(z) Kajot online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játék típusa Online nyerőgép
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tekercs, 3 sor, 5 tét-sor (balról jobbra értékelve)
Minimum tét 0,10 €
Maximum tét 10 €
Játék jellemzői Véletlenszerű helyettesítés, Multiwild (nyereség megsokszorozása), Bónusz játék (ingyen forgatás), szerencsejáték

A gyümolcsös nyerőgépek napjaink egy olyan jelensége melyet nehéz megérteni de annál könnyebb bele szeretni. Annak ellenére, hogy a játékszolgáltatók folyamatosan új nyerőgépeket terveznek, amelyekben számos különleges funkciókkal rendelkeznek, a klasszikus gyümölcsös nyerőgépek mégis sikeresen megtartották népszerűségüket. Erre az egyik legjobb példa talán a Kajot Crazy Fruits online nyerőgépe.

Egy legenda a klasszikus nyerőgépek között a Kajot szolgáltatótól

Első pillantásra a Crazy Fruits teljesen átlagosnak tűnik. Nehezen tudjuk elhinni, hogy a világ egyik legnépszerűbb online nyerőgépével állunk szemben. Láthatjuk a klasszikus szimbólumokat, amelyeket már jól ismerünk a földi kaszinókban és az online kaszinókban található játékokból. Azonban mikor elkezdünk játszani hirtelen elkezdődik a szórakozás – élvezzük, ahogy a bolondos kis gyümölcsök repkednek a képernyőn. Egyetlen egy kifogásolni valónk van, mégpedig a hangeffektek, amelyek egy idő után kifejezetten idegesítővé válnak – különösen a joker szimbólum megjelenésekor. Öt perc játék után kis is kapcsoltuk a hangot...

Amint azt már említettük, a Crazy Fruits egy klasszikus tárcsás nyerőgép, de fantasztikus nyereményekkel van fűszerezve. Bár a játékban csak nyerővonal található, ezek mind a két oldalról indulva érvényesek. A joker szimbólum egy nagyon kellemes bónuszban részesíthet, ugyanis ha a középső tárcsán jelenik meg akkor behelyettesíthet más szimbólumokat a nyerővonalon. Amikor ez a szimbólum a második vagy a negyedik tárcsán jelenik meg, multi-joker szerepet tölt be. Azon kívül, hogy helyettesíthet más szimbólumokat, meg is duplázhatja nyereményeink értékét!

Crazy Fruits bónuszjáték

A bónuszjáték aktiválásához ki kell gyűjteni a joker szimbólumot a teljes középső vonalon. Amikor ez megtörténik a középső tárcsa átváltozik, minden pozíciójában egy joker szimbólum jelenik meg és 5 Ingyen Pörgetés aktiválódik.

Természetesen a szerencséjét is próbára teheti (ha kockáztat a piros/fekete színre fogadva) minden megnyert pörgetés után. Több, egymást követő körben megtöbbszörözi a nyereményeit. A kék szimbólum egy különleges bónusz funkciót tölt be és garanciaként lehet felhasználni. Ha ez a szimbólum megjelenik, a meglévő nyeremény garantált és nem veszítheti el következő körben.

Próbálja ki a Crazy Fruits nyerőgépet ingyen

Talán nehezére esik elhinni, hogy egy gyümölcsös nyerőgép szórakoztató lehet; talán azon töpreng, miért és írtunk egy bemutatót egy ilyen nyerőgépről. Nyugodtan hihet nekünk, mikor azt mondjuk, hogy van valami különleges ezekben a bolondos gyümölcsökben és nagyon könnyű megszeretni őket. Győződjön meg róla ön is és próbálja ki a Crazy Fruits játékot ingyen a következő oldalon: nyerogepekonline.eu.

A(z) Kajot Games kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:

Kajot Belépési bónusz: 300 EUR Játsszon és nyerjen

Gyümölcsös nyerőgépek

A(z) Kajot Games egyéb nyerőgépei