Joker Strong

Joker Strong


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Kajot Games
A játék alkotója: Kajot Games
A játékgép témája: Retró játékgép
Kiadás dátuma: 2019. július
Tárcsák: 5 tárcsa, 3 sor
Nyerővonalak: 5
Nyerési esély (RTP): 95%
Változékonyság: Közepes (3/5)
Mobil verzió: Igen (Joker Strong GO verzió)
A játék egyéb jellemzői: Kiterjedő Wild szimbólum, Scatter szimbólum, bónuszjáték, a nyeremény megduplázása, automatikus játék

Kellemes kikapcsolódás a Kajottól

Mondja meg őszintén, nem túl nagy már a kínálat a hagyományos, gyümölcsös vagy retró játékgépekből a kaszinójátékok piacán? Nos, minden bizonnyal igaza van, ám olyan játékból már nincs annyira sok, amelyek szórakoztatják, és főként figyelemre méltó nyereményekkel kecsegtetik az embert. Így örömmel mutatjuk be a retró játékgépek sorának újabb tagját, amely valamelyest eltér a megszokottól. A Joker Strongról beszélünk, amelyet a Kajot vállalat alkotott.

A Joker Strong hagyományos felépítésű, 5 tárcsás és 3 soros nyerőgép. Mindössze 5 fix nyerővonallal rendelkezik, a nyerő kombinációk azonban mindkét irányban érvényesek. Tehát balról jobbra, a bal szélső tárcsától kezdve, és jobbról balra is, a jobb oldali, utolsó tárcsától kezdve. Ha egy vonalon több nyerő kombinációt is sikerül kipörgetni, csak a legnagyobb értékű érvényes. Ha több nyerővonalon is nyerő kombináció alakul ki, a nyeremények összeadódnak.

Mivel retró nyerőgépről beszélünk, a tárcsákon a hagyományos gyümölcs és hetes szimbólumok, valamint a „BAR” ikonok pörögnek. Mindez szépen megrajzolva. A legnagyobb értékkel a hetes szimbólum rendelkezik. Három hetesért a tét 20-szorosa, négyért a 200-szorosa, ötért pedig már az 1000-szerese üti a markát. Ez aztán valóban impozáns szám.

Magic Joker kiterjedő Wild szimbólummal

A nyerőgép két különleges szimbólumot kínál. A klasszikus Wild szimbólum (zöld joker) jokerként pótolja a hiányzó szimbólumokat a nyerő kombinációban. Ezenfelül ha a nyerőgép közepén, azaz a harmadik tárcsa második sorában tűnik fel, a Magic Joker bónuszjáték is bekapcsol. A joker fokozatosan kezd eltolódni (kiterjedni) a mező összes külső határvonalára, így egymás után több nyerő kombinációt is létrehozhat. A játékból a Scatter szimbólum sem hiányzik. Ha legalább háromszor sikerül kipörgetnie, azonnali nyeremény üti a markát. Ha a játékgép minden mezőjében sikerül azonos szimbólumot kipörgetni, a teljes nyeremény automatikusan megduplázódik.

Próbálja ki először a kaszinóban ingyenesen

A Joker Strong retró nyerőgépet teljesen ingyen is kipróbálhatja, a pénzveszteség bárminemű kockázata nélkül. Semmilyen regisztrációra vagy kezdő betétre nincs szükség. Egyszerűen elindítja a játékot, és tesz egy próbát.

Joker Strong kontra Joker Strong GO

A játéknak köszönhetően díjmentesen kipróbálhatja annak valamennyi funkcióját, mindenekelőtt a kezelését. Ez a számítógépen és a telefonon egy kissé eltér. A számítógépes változatban a kezelőelemek egy sorban találhatók, a tárcsák alatt, míg a GO jelzővel kiegészített mobil verzióban (függőleges állásban) az egyes nyomógombok szerteszét egymás alá kerültek, szintén a tárcsák alatt. A telefon vízszintes helyzetében a kezelőelemek oldalt jelennek meg. A lényeg, hogy minden mindig áttekinthető és egyszerű. Úgyhogy bátran vágjon bele, szorítunk.

A(z) Kajot Games kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:

Kajot Belépési bónusz: 300 EUR Játsszon és nyerjen

Retró játékgépek

A(z) Kajot Games egyéb nyerőgépei