Fruit Machine 27

Fruit Machine 27


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Kajot Games
Játsszon a(z) Fruit Machine 27 nyerőgépen valós pénzért a(z) Kajot online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Game Type Online slot machine
Aspect Ratio 4:3
Reel Type Spinning Reels
Tárcsák 3 tárcsa, 3 sor, 27 tétvonal
Min bet 0,10 €
Max bet 10 €
Játék Funkciók dupla nyeremény, bónusz pontok, kockáztatás

A régi idők nyerőgépe

Emlékszik még azokra a régi szép időkre, amikor, egy érmével a kezében elindult a sarki boltba az ütött-kopott nyerőgéphez, reménykedve, hogy ezúttal megnyeri a jackpot-ot? Ha ezek az emlékek mosolyt csalnak az arcára, akkor a Fruit Machine 27, ezt a klasszikus nyerőgépet, is hamar meg fogja kedvelni. Első ránézésre ez a játék, egy klasszikus 3 tárcsás nyerőgép, de amint azt a neve is sugallja, a látszat csalóka.

"Fruit Machine 27" egy emlék a régi szép időkből

A Fruit Machine 27 nyerőgép az Xatronic szolgáltató egyik csodálatos, retró játéka (a Kajot nyerőgépekre tervezve), amelyet online is elérhet. Ez egy egyszerű, 3 tárcsás és 27 tétvonalas nyerőgép. A játék célja, hogy három, azonos szimbólumokból álló nyerőkombinációkat alkosson. A nyerési esélyek igen jók, mivel akár 9 különálló eredmény is beleszámíthat a végső nyereménybe.

A Fruit Machine 27 nyerőgép nem más mint egy izgalmas utazás a múltba. A grafikai dizájn letisztult a játék kezelése pedig nagyon egyszerű. A játék egyetlen hibája talán a háttérzenében rejlik – bár kellemes retró hatást kelt, mégis, egy idő után kissé zavaró lehet. Azonban ez csak egy apró, elhanyagolható részlet.

Több nyerési mód

A játékban 6 gyümölcs szimbólum és egy speciális joker szimbólum található. Minden szimbólum különböző értékkel rendelkezik. A legalacsonyabb értékű nyerőkombináció három cseresznye szimbólumból áll 1x nyereménnyel, ezt követi a három citrom (2x), a három narancs (3x), a három szilva (4x), a három dinnye (7x), majd végül a három szőlő (10x). A joker szimbólum a legritkább. Ez a szimbólum helyettesíthet más szimbólumokat egy nyerővonalon ám ugyanakkor önmagában is egy nyerőszimbólum lehet. Ha sikerül kigyűjteni 3 joker szimbólumot 80x nyereményben részesülhet.

Mi több, minden joker szimbólum bónuszpontokat rejt. Ezek a pontok összeadódnak majd a kapott értékkel megszorozódik a következő nyeremény. Ezen kívül más módon is növelheti nyereményeit. Minden kör után kipróbálhatja, az úgynevezett kockáztatási funkciót, amelyben megduplázhatja eddigi nyereményeit vagy mindent elveszíthet.

Játsszon ingyen vagy valós pénzben

A játék elérhető számítógépen és mobilos változatban is. Játszhat hagyományosan valódi pénzben (amelyet feltölt a játékba) de élvezheti a játék izgalmait ingyen is. A legkisebb tét értéke 10 kredit, ami 10 centnek felel meg. Természeten minél nagyobb tétben játszik, annál többet nyerhet. Minden körben tíz, húsz, ötven, száz, kétszáz, ötszáz vagy ezer kredites téttel játszhat.

Az egyetlen hátrány a Fruit Machine 27 nyerőgépnek az, hogy nem rendelkezik progresszív jackpot nyereménnyel. Ezt azonban némileg helyettesíti a fix jackpot, amelyet igen hamar meg lehet nyerni, mivel a lehetséges nyerőkombinációk száma elképesztően nagy.

A(z) Kajot Games kaszinójátékai az alábbi kaszinókban érhetők el:

Kajot Belépési bónusz: 300 EUR Játsszon és nyerjen

Gyümölcsös nyerőgépek

A(z) Kajot Games egyéb nyerőgépei